Nekategorizirano

Radionica – Čarobna trudnoća, porod i majčinstvo

radionica čarobna trudnoća i porod

Nova radionica

Nakon već pet popunjenih radionica Čarobna trudnoća, porod i majčinstvo i mnogih upita za sljedeće, donosimo datum nove radionice koja će se održati 19.9. 2018. od 11 do 13.30 sati s pauzom za kavu, čaj i kolačiće, na adresi Vježbaonica, boutique movement studio, Jarun 22 u Zagrebu.

Trebate li doći?
  • Ako zbog bolova u leđima (koljenima, zglobovima…) ne možete zaspati čak i kada dijete spava.
  • Ako vas je strah porođaja jer ste čule strašne priče iz rodilišta.
  • Ako želite saznati kako poviti novorođenče kako bi izbjegli ili mu olakšali kolike.

I još puno, puno vrijednih i potrebnih informacija o vježbanju za vrijeme trudnoće, o fazama poroda i baby handlingu, saznajte od tri stručnjakinje i majke koje su odlučile svoje svekoliko znanje sažeti i staviti ga vama u službu.

Kome je radionica namijenjena?

Svim mamama i budućim mamama koje imaju bilo kakvu brigu, strah ili nedoumicu u vezi trudnoće, poroda i perioda iza poroda bilo da se radi o prvom ili svakom sljedećem djetetu. Znamo da dobra informacija može značajno pomoći bez obzira koja je trudnoća u pitanju. Ova radionica će odgovoriti na sva vaša pitanja i eliminirati sve vaše strahove. Radionicu koja će iz vas izvući ono najjače i najbolje kako biste bili najbolji mogući roditelji. Za sebe, za dijete, za cijelu obitelj.

Tri stručnjakinje, svaka u svom području, i same majke govorit će svaka o svojoj temi

Jelena, učiteljica pokreta će otkloniti sve bolove i pripremiti vas fizički za bezbolnu trudnoću i (gotovo) bezbolan porod.

Sanja, doula otkrit će vam načine da se pripremite za sami porod i ono što slijedi iza toga. Kako pripremiti partnera koji želi sudjelovati da bude na dobrobit, a ne smetnja, te najzanimljivije, iz prve ruke ćete čuti neutralno i stručno iskustvo o gotovo svakom rodilištu u Hrvatskoj.

Iva će na svoj divni, stručni način poučiti roditelje kako smiriti dijete kada ima kolike u samo nekoliko minuta, kako osigurati više vremena za sebe, te kako odgojiti sretno dijete što smo sigurni da svi želite!

Ova radionica je partner friendly stoga dovedite i svoje partnere, oboje ćete naučiti puno vrijednih stvari, te kao prava obitelj poticati jedno drugo da ih koristite i rastete kroz ovaj predivan period!

Više o predavačicama pročitajte OVDJE.

Cijena ove radionice koja će vas učiniti značajno kompetentnijima za ono što slijedi je 150 kn po osobi ili 200 kn po paru, a broj mjesta je ograničen.

Za više informacija o uplati i radionici javite se na mail carobnatrudnoca@gmail.com.

-promo-