Promo

POP IT fidget – najnoviji antistres hit sada možete imati i vi!

Pop it fidget

Sjećate li se fidget spinnera i koliko su zaludili svijet? Ne samo mališane, već su ih i brojni odrasli vrtjeli u rukama. Jeste li sada spremni za najnoviji fidget trend zvan POP IT fidget?

Distribucijska tvrtka Delmerion uvezla je megapopularan hit među svjetskim Tik Tokerima i influencerima.

Antistres, društvena igra, zabava, sve u jednom uz POP IT fidget!

POP IT fidget igra je koja je osvojila svijet. Silikonska je igračka u šarenim bojama i oblicima koja se naziva i „push bubble“, a djeluje opuštajuće i ublažuje stres. Sve što trebate jest pritisnuti mjehurić prema dolje i on će lagano iskočiti, a zatim ga okrenuti i početi ispočetka. Vrlo jednostavno, ali i zarazno.  

Pop it fidget

Ono što je bitno istaknuti jest da je ovo silikonska igračka koja se lako pere i dezinficira, a prigodna je i za djecu vrtićke dobi koja su u dobi razvijanja fine motorike. U oblicima romba, kocke i kruga, u jednobojnim, šarenim bojama, sa šljokicama ili bez, s flourescentnom odnosno bojom koja svijetli u mraku  – birajte i nećete požaliti!

Uz POP IT fidget možete se sami zabavljati satima ili igrati u paru s obzirom da slovi i kao društvena igra. Pravila su vrlo jednostavna. Naime, prvi igrač bira red i pritisne onoliko mjehurića koliko želi. Drugi igrač isto to radi i dva igrača se izmjenjuju sve dok ne ostane posljednji mjehurić.

POP IT fidgete možete pronaći na www.delmerion.hr.

Foto: promo