Promo

Otkrijte zašto ovo ljeto trebate ISDIN zaštitu od sunca

isdin

Najprodavaniji španjolski dermatološki brend

Predstavljamo vam ISDIN – najprodavaniji španjolski dermatološki brend kojeg obožavaju farmaceuti, dermatolozi i brojne poznate osobe (Leo Messi, Richard Branson…)

isdin

Najprodavaniji i najnagrađivaniji proizvod za zaštitu kože lica – ISDIN Fusion Water SPF 50 i najšareniji proizvod za zaštitu kože od sunca za tijelo – ISDIN Hydrolotion SPF 50, pružit će vam savršenu zaštitu tijekom svih aktivnosti na suncu.

Revolucionarna SPF zaštita

ISDIN Fusion Water SPF 50 je revolucionarni proizvod koji kombinira visoku razinu zaštite sa svilenkastom teksturom koja se brzo upija u kožu. Ova ultra-lagana formula pruža trenutnu hidrataciju i osigurava mat završetak, idealan za one koji žele izbjeći masni izgled. Fusion Water SPF 50 štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UVA i UVB zrakama te pomaže u prevenciji fotostarenja.

isdin

ISDIN Hydrolotion SPF 50 za tijelo, izvanredan je proizvod koji će uz visoku zaštitu od sunca koži pružiti hidrataciju i detoksikaciju. Proizvod ima dvije faze koje je potrebno dobro protresti, a formuliran je za sve tipove kože, kao osjetljivu i atopičnu kožu te je posebno formuliran za suhu i osjetljivu kožu.

isdin

Nemojte zanemariti važnost SPF-a

Nemojte zanemariti važnost SPF-a i zaštitite svoju kožu od sunčevih zraka koje su prisutne tijekom cijele godine, a posebno tijekom ljeta.

Foto i tekst: promo