Bebe i mališani

Odabirom JOHNSON’S®Baby proizvoda možete se osjećati potpuno sigurno

Tijekom više od stotinu godina JOHNSON'S®Baby, stručnjak za njegu beba, zaslužio je povjerenje majki, zdravstvenih djelatnika širom svijeta zahvaljujući nježnim formulama koje čiste, vlaže i štite bebinu osjetljivu kožu i kosu.

Danas obitelj JOHNSON'S®robnih marki uključuje više od 50 proizvoda. Svi su oni pažljivo formulirani i oblikovani s mišlju na vas i vašu bebu. Razvoj novog proizvoda zahtjeva godine istraživanja, promišljanja i testiranja. Što je najvažnije, uključuje razgovor s majkama tijekom svake faze procesa kako bismo bolje razumjeli njihove potrebe.

Godinama smo slušali povratne informacije i pažljivo proučavali načine na koji se majke vežu i kako komuniciraju sa svojim bebama.

Te su nam spoznaje pomogle u oblikovanju novih proizvoda koji vam pomažu u svakodnevnoj njezi djeteta – od njege kože i kose do rutine koja bebi pomaže lakše usnuti.

Naše trajno partnerstvo s pedijatrima, pedijatrijskim dermatolozima, primaljama i medicinskih sestrama pomaže nam u usmjeravanju razvoja naših novih proizvoda.

Osim suradnje sa zdravstvenim radnicima, surađujemo i s vodećim znanstvenicima kako bismo prikupili vrijedne informacije o najnovijim otkrićima, trendovima i tehnologijama koje će unaprijediti naše proizvode za njegu bebine kože i kose.

Nastavit ćemo raditi i na smanjenju utjecaja na okoliš kako bi pomogli da svijet koji ostavljamo vaše dijete naslijedi s ponosom.

JOHNSON’S®Baby ponosan je što ga preporučuje Hrvatska udruga primalja.