Mama

Park, trgovina, plac… ne zaboravite i novi broj časopisa Mama&Beba!

Dok se vani još vrijeme nije odlučilo je li zima, proljeće ili ljeto, mi smo bez razmišljanja sigurni da je naš proljetni, 149. po redu, broj časopisa Mama&Beba na prodajnim mjestima!

Ana Zibar, mama i beba

Ako vas upravo ovih dana muči proljetni umor – ne brinite, niste jedini! Mi vam za ovo nećemo propisivati recept. No, možemo vam dati štivo koje će vam možda održati pažnju i pomoći da ne zaspete. Sigurni smo da će vam raznovrsne i aktualne teme dati barem mali poticaj da – se oduprete popodnevnom spavancu. Naravno, samo ako morate.

Na našoj je naslovnici ovoga broja mama koja, kao i mnoge, ne stigne biti umorna. Često je ispred kamere – ali najčešće svoje. Ana Zibar je youtuberica, blogerica i instagram-mama, čiji su klinci Bruno i Vito prave male zvijezde.

Razgovarali smo s Anom o tome kako uistinu izgleda život „mame influencerice“. Pitali smo je, naravno, je li i iza kamere uvijek sve tako idilično. Što se fotkanja tiče, mama i njeni dečki su to profesionalno odradili. Olakšavajuća okolnost im je bila to što je iza kamere stajao – tata, inače fotograf. Sve pomalo drukčije!

A kako nam je bilo na snimanju pogledajte u videu:

No, da se vratimo drugim temama broja. Sunce, parkovi, priroda, livade… Ili alergije, skidanje pelena, viroze – svatko ima svoju verziju proljetnih radosti. Mi smo vam pokušali, i nadamo se uspjeli, pomoći s nekima od proljetnih „radosti“. A s obzirom na činjenicu da proljeće mnogima pomuti i pamet, sigurni smo da će roditeljima pomoći i naš specijal koji vas vodi kroz osjećaje mališana i pomaže vam shvatiti ih.

A kad vam, ipak, prekipi, pomažemo vam savjetima kako NE vikati na mališane, nego odabrati neku učinkovitiju metodu. Jedan od recepata je zasigurno – igra na otvorenom, a tu smo ulogu namijenili tatama i pomogli im savjetima.

Dakle, van na sunce kojeg je sve više i uživajte!

U ovom broju pročitajte još i:

Trudnoća: Ispravite se i riješite križobolje
Što treba obaviti s bebom nakon planskog porođaja kod kuće
Slavite prvih 48 sati s bebom
Higijena spolovila kod djevojčica i dječaka
Stiže noćna mama: Kako stati na kraj noćnim buđenjima
Prvo kupanje: Vaša iskustva
Kad mama postane baka: Što se mijenja

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.