Bebe i mališani

Neka bebin nosić uvijek bude čist!

duobaby

Udah olakšanja za Vašu bebu je udah olakšanja i za Vas.

Dobra vijest je da gotovo trenutačno olakšanje postaje dostupno uz korištenje najnovijih prijenosnih uređaja za inhalaciju.

Omron DuoBaby je jedinstveni 2 u 1 kompresorski inhalator s integriranim nosnim aspiratorom koji pomaže u liječenju najčešćih respiratornih problema kod beba.

OMRON Duobaby kompresorski inhalator s nosnim aspiratorom napravljen je u suradnji s respiratornim terapeutima za uspješno liječenje astme, kroničnog bronhitisa, alergija, začepljenog nosa i drugih respiratornih bolesti.

Kompresorski inhalator pogodan za gornje i donje dišne putove medicinski je proizvod. Nosni aspirator za nježno čišćenje nosića bebe smanjuje začepljenost i omogućuje slobodno disanje.

omron, duobaby, inhalator

Prvo očistite bebin nosić sa nježnim OMRON Duobaby aspiratorom, a nakon toga provedite propisanu inhalaciju korištenjem pravilnog inhalacijskog nastavka za gornje ili donje dišne putove kao pomoć u lakšem disanju i tretmanu respiratornih bolesti Vaše bebe.

Ukratko, namjena ovog proizvoda je:

  • omogućiti učinkovito liječenje inhalacijom kod poremećaja i bolesti dišnog sustava
  • ukloniti sluz iz nosne šupljine za olakšavanje disanja

omron duobaby

Praktična zaštitna kutija omogućava pohranu dijelova i doprinosi očuvanju čistoće i prevenciji gubitka dijelova inhalatora i aspiratora OMRON DuoBaby.

Neka vrijeme trajanja inhalacije bude učinkovito i korisno iskustvo za dijete i za Vas roditelje. Uz pravilnu pripremu djeteta i prikladan OMRON inhalator vjerujemo da rezultati neće izostati.

OMRON inhalatori dostupni su u svim boljim ljekarnama i Medikor specijaliziranoj drogeriji, Tratinska ulica 58, Zagreb te online na: www.shop-medikor.hr

duobaby

 

Medikor daruje jedan OMRON Duobaby kompresorski inhalator najsretnijoj čitateljici portala Pitajmamu!

Tražimo odgovor na pitanje: “Koje su boje nastavci za inhaliranje za gornje i donje dišne puteve?” Svoj točan odgovor šaljite na
e-mail: pitajmamu@pitajmamu.hr do 14.10.2018. do 12 sati.

Ime sretne dobitnice ili dobitnika biramo slučajnim odabirom i objavit ćemo u ponedjeljak 15.10.2018. u sklopu ovog članka.

Ukoliko ne znate odgovor na postavljeno pitanje potražite ga OVDJE.

U obzir ćemo uzimati jedan e-mail po pošiljatelju. Vrijedi samo za Hrvatsku. Podaci koje ostavite koristit će se isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Čestitamo Marini Paić Domijan iz Dramlja

 

Foto: Medikor, Freepik