Obitelj

Kakve cipelice mame najradije biraju mališanima

cipelice

Pitali smo mame i tate koje su im cipelice i tenisice za mališane najdraže

Anatomske ili ‘obične’, s ulošcima ili bez, visoke ili niske, čvrste ili meke – pri kupovini cipelica za mališane uvijek se nađemo suočeni s cijelim nizom pitanja i nedoumica.

Ono što je svakom roditelju nit vodilja jest da žele za svoje mališane cipelice koje pogoduju pravilnom i zdravom rastu i razvoju stopala. Nije loše niti čuti tuđa iskustva i vidjeti što drugi mališani imaju na nogama, roditelji su spremni uvijek čuti tuđa iskustva.

anketa

Upravo zato tu su rezultati nagradne ankete provedene na našem portalu, u kojoj je sudjelovalo gotovo 4000 ispitanika.

– U konkurenciji sportskih brendova te brendova dječje obuće Froddo, Ciciban, Geox i Bambi, najviše mama iskazalo je sklonost sportskim brendovima, te zadovoljstvo Froddo cipelicama. Cipele mame uglavnom kupuju u shopping centrima i u trgovinama koje u ponudi imaju više brendova.

– Osim toga, kao što smo već i ranije napomenuli, mame iznimno cijene preporuke prijatelja i poznanika, ali također vole posjetiti i prodajna mjesta, te iz prve ruke dobiti informacije od prodajnog osoblja i istražiti ponude pojedinih trgovina.

– Inače, kroz godinu mališanima je potrebno u prosjeku dva do tri para cipela i tenisica, a najčešće se kupuju sportski brendovi, brendovi pojedinih trgovina poput Zare, H&M-a, te Froddo i Ciciban cipele.

– Pri odabiru je roditeljima najvažnija udobnost, kvaliteta i izdržljivost, a za obuću se uglavnom izdvaja 200 do 300 kuna po paru.

Udobnost i kvaliteta su, naravno, i klincima najvažnije, jer samo tako mogu u svojim cipelicama nesputano istraživati svijet već od prvih koraka!

 

Foto: Freepik