Promo

Beskontaktni toplomjeri novi su hit u svijetu mama i beba!

beskontaktni toplomjer, medikor

Medikor predstavlja: Visiomed beskontaktni toplomjer Thermofash Family LX26

Vrućica koja se definira kao povećanje središnje tjelesne temperature iznad 38 C, vrlo je čest simptom bolesti. Dugotrajna vrućica zahtijeva redovito mjerenje temperature što možete biti prava muka kako za roditelje tako i za dijete.  Sve mame i tate dobro znaju kako je ponekad teško djetetu izmjeriti temperaturu tijela. Od toplomjera se očekuje brzina, preciznost i što manje neugodnosti za dijete.

medikor, toplomjer

Beskontaktni toplomjeri dobrodošla su inovacija koja olakšava mjerenje temperature, istovremeno održavajući najvišu razinu kvalitete i precizne rezultate.

Visiomed, francuski lider u naprednoj generaciji elektroničnih medicinskih uređaja,  unaprijedio je tradicionalan  model  i  pristup  mjerenja  temperature  tijela  razvojem  beskontaktne  infracrvene  tehnologije, donoseći udobnost, neposrednu dijagnozu  i savršenu higijenu sa zajamčenom točnosti.

Precizan, trenutačan i beskontaktan, Visiomed toplomjer THERMOFLASH®LX-26 FAMILY je u potpunosti prikladan za precizno mjerenje temperature. Omogućava mjerenje temperature temporalne arterije (sljepoočnica) s udaljenosti od oko 5 cm od čela. Mjeri temperaturu tijela za manje od jedne sekunde (0,28 sek). Osim temperature tijela, može se koristiti i za mjerenje temperature bebine bočice ili kupke te sobne temperature.

Thermoflash®  toplomjer  je  prihvaćen  od  strane  mnogih  zdravstvenih  stručnjaka  u  svijetu.

Visiomed® je francuski lider u naprednoj generaciji elektroničkih medicinskih uređaja.  Kompanija razvija i distribuira inovativne zdravstvene uređaje u raznolikom i rastućem  sektoru samodijagnoze za medicinske svrhe te inovativne  proizvode  za samodijagnostiku kao što su: toplomjeri, tlakomjeri, pulsni oksimetri, vage, testovi za ovulaciju i trudnoću i sl. Visiomed u  svom  asortimanu  ima  i  inhalacijske  komore, aspiratore za  čišćenje dječjeg nosića kao  i  setove  za  njegu  beba.

Visiomed – jednostavnost, praktičnost, moderna tehnologija i  dizajn u službi zdravlja.

Svi Visiomed medicinski proizvodi dostupni su u Medikor prodavaonici, Tratinska ulica 58, Zagreb gdje ih možete i osobno isprobati prije kupnje te online na web shopu www.shop-medikor.hr.

Beskontaktan toplomjer Visiomed family snižen je 20% do kraja mjeseca u Medikor prodavaonici, Tratinska ulica 58, Zagreb te na web shopu

Pratite novosti iz Medikora i OMRON-a na FB stranici i Instagramu

 

Foto: Freepik i Medikor