Promo

Back to School uz PROblis – saznajte kako osnažiti imunitet svoga školarca

problis

Uz PROblis dodatke prehrani s vitaminom D3 spremniji dočekajte novu školsku godinu i uživajte u svim čarima koje donose novi početci

Dolaskom jeseni i nove školske godine, polako se opraštamo od ljeta i vraćamo se u svakodnevnu rutinu. Osim novih poslovnih i školskih obaveza, hladniji mjeseci sa sobom donose i novu sezonu virusa i prehlada. Imunitet je u ovom periodu izložen mnogim izazovima pa je osim kvalitetnog sna i pravilne prehrane, preporučljivo posegnuti i za kvalitetnim dodatcima prehrani.

Važnost dobrih bakterija

Kada govorimo o ravnoteži dobrih bakterija u našoj usnoj šupljini, važno je znati da ta uravnoteženost igra ključnu ulogu u našem obrambenom sustavu. Disbalans ovih bakterija može rezultirati povećanom osjetljivošću i pojavom infekcija u području uha, grla i nosa. Svi smo se barem jednom susreli s ovim upalama, a kod nekih se one javljaju i do nekoliko puta godišnje, posebice kod djece i mladih kod kojih je imunitet slabiji i još uvijek u fazi razvoja.

problis

Jedinstvena formula PROblis dodataka prehrani

Umjesto uzimanja antibiotika, pojava virusa i prehlada može se smanjiti na prirodan način, svakodnevnim uzimanjem dodataka prehrani. PROblis dodatci prehrani koriste snagu tzv. „dobrog“ (korisnog) bakterijskog soja Streptococcus salivarius K12 koji je prirodno prisutan u usnoj šupljini i pomaže podići našu prirodnu otpornost na infekcije. Zanimljivo je kako se soj dobrih bakterija K12 Streptococcus salivarius, prirodno javlja kod tek 2% svjetske populacije i upravo zato ga je potrebno unijeti u organizam u obliku dodataka prehrani.

Dobre bakterije iz PROblisa sadržane su u odgovarajućoj formuli koja osigurava očuvanje jedinstvenih svojstava ovog bakterijskog soja. Zajedno s vitaminom D3, ciljano djeluju na najčešće virusne infekcija uha i grla koje pogađaju djecu školskog i vrtićkog uzrasta.

PROblis Kids + D3 prikladan je za stariju djecu i dolazi u obliku pastila s okusom jagode. Osim okusa jagode, postoje i PROblis + D3 pastile s okusom mente, koje možete koristiti zajedno s vašim školarcem i još više mu približiti važnost korištenja dodataka prehrani te stvoriti zdrave navike za cijeli život. Za zaštitu vaših najmlađih tu je PROblis Junior 1+ s vitaminom D3 u obliku praška s okusom jagode koje je praktično rješenje jer se vrlo lako nanosi dudom varalicom.

problis
PROblis – čuvar imuniteta cijele obitelji

Kombinacija dobrih bakterija i vitamina D3 predstavlja višestruku i prirodnu zaštitu za cjelokupno zdravlje obitelji. Provedena klinička istraživanja pokazuju kako vitamin D3, nakon 3 mjeseca korištenja, smanjuje broj prehlada do čak 95%, a redovito uzimanje PROblisa smanjuje mogućnost ponavljanja streptokokne upale grla do čak 92% (Di Pierro i sur., 2016).

Svaki PROblis proizvod, bez obzira na teksturu ili okus, jednako je djelotvoran kod djece i odraslih i mogu ga koristiti u istoj propisanoj dozi, tijekom cijele godine. Preporučuje se uzimati jednom dnevno, a idealno vrijeme je navečer neposredno prije spavanja, kako bi dobre bakterije preko noći mogle neometano „odraditi“ svoj posao i pripremiti vas za sve aktivnosti koje donosi novi dan.

Uvođenjem PROblisa u svakodnevnu rutinu, možete spremniji dočekati novu sezonu prehlada i pružiti svojim mališanima bezbrižniji početak školske godine. Neka PROblis bude vaš pouzdan partner u očuvanju zdravlja cijele obitelji.

PROblis dodatke prehrani, kliničke studije o njihovoj učinkovitosti kao i korisne savjete za poboljšanje imuniteta i brigu o zdravlju vaših najbližih možete pronaći na www.shop.medikor.

Disclaimer: Vitamin D pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. Važno je držati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

Tekst i foto: promo