Promo

3. konferencija Mame&klinci

konferencija mame&klinci

11. svibnja 2019. održat će se konferencija Mame&klinci sa odličnim predavanjima, panelima i radionicama, ali i veselim družionicama za klince. Za sve mame konferencija Mame&klinci je besplatna.

Ove godine konferencije se održava u kongresnom centru FORUM, Radnička 50 od 9 do 18 sata.

Top panel je Znanost i umjetnost odgoja na kojem sudjeluju neke od autorica ovog “must have” priručnika, psihologinje Hana Hrpka, Mia Roje, Swea Jelić Tuščić, te psihoterapeutkinja i psihijatrica Marjeta Knez Turčinović, sve iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Na panelu će sudionice govoriti o konkretnom odgoju djece u ovom našem okruženju i našim uvjetima, sa svim problemima koje muče naše mame.

Zanimljiva predavanja

Kako je u Hrvatskoj sve veći problem loše prehrane i manjka kretanja uz sve više pretile djece, mnoštvo predavanja i radionica obrađuju teme zdrave prehrane iz mnogih uglova. Mame će savjetovati eminentni stručnjaci, nutricionisti i liječnici, a predstavljamo i projekt  Živjeti zdravo kojeg vodi HZJZ.

S nama su i mnoge mame influenserice, blogerice, mame s uspješnim karijerama koje će svojim toplim, istinskim i proživljenim pričama potaknuti druge i pokazati im da je sve moguće. Nismo zaboravili ni one teme koje se tiču osobnog razvoja, kako bi se mame lakše nosile sa svim izazovima.

Uz bogatu tombolu i veselo druženje konferencija Mame&klinci je pravi poklon svim mamama za njihov dan.

Organizator konferencije je udruga Mame i klinci, tata i ljubimci uz pomoć mnogih partnera koji ovu konferenciju čine posebnom. Detaljnije o konferenciji s rasporedom svih događanja i informacijama o radionicama za djecu pogledajte na: www.mameiklinci.com