O nama

Tvrtka Stampedo d.o.o. osnovana je 2005. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću i registrirana pri trgovačkom sudu u Zagrebu.
 
Stampedo d.o.o je od 2006. godine partner i licenčni izdavač magazina Mama&Beba (Britanske izdavačke kuće Bauer Media).
 
Portal Pitajmamu.hr službeni je internetski dom mjesečnika Mama&Beba pokrenut u listopadu 2011. godine kao dodatni medijski kanal pružanja informacija našoj ciljnoj skupini i logičan je nastavak našeg izuzetno popularnog tiskanog izdanja.

Svojom pojavom, portal Pitajmamu.hr, odmah je zauzeo zapaženo mjesto u omiljenim web destinacijama i postao nezaobilazna adresa na kojoj trudnice, mame i moderni mladi roditelji mogu pronaći odgovore na sva svoja pitanja.

Osim objavljivanja brojnih zanimljivih stručnih i popularnih članaka, vjestica i novosti vezanih uz roditeljsku tematiku, uključujemo čitateljstvo u aktivno sudjelovanje u stvaranju sadržaja portala, čime nastavljamo uspješnu praksu iz našeg tiskanog izdanja.

Cijenimo mišljenja i potrebe naših čitateljica i pažljivo „slušamo“ glas roditelja, pa je stoga informiranje, dijeljenje iskustava, uključivanje u rasprave i međusobno druženje kako bi pomogli jedni drugima, osnovna ideja pokretanja ovog roditeljskog portala.

 … jer tko zna bolje od mame
 

Podaci na ovoj stranici informativnog su karaktera i ne mogu zamijeniti liječnički pregled.