Mama&Beba

Mama&Beba
Vodeći svjetski magazin za mame i trudnice

Mjesečnik: 12 izdanja godišnje

Izdavač: Stampedo d.o.o.

Kontakt:
Stampedo d.o.o., Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6412 965
E-mail: redakcija@stampedo.hr

Mama&Beba je vodeći časopis u Hrvatskoj ove tematike. Namijenjen je modernoj, savjesnoj mami koja će se prvi put susresti s trudnoćom i porođajem, ali i onoj koja je sve to već prošla, ali uvijek želi znati više. U svakom broju donosimo brojne članke, vijesti i savjete koje će majkama pomoći u ispravnoj brizi o djetetu, riješiti probleme koje ih muče, te biti koristan saveznik u djetetovu odgoju. Nismo zaboravili ni tate! U svakoj Mami&Bebi nađe se najmanje jedan kutak za njih. Mama&Beba, ukratko, 'petlja' se u sve - zdravlje, odrastanje, kuhanje, moda, financije... Iznimnu pažnju posvećujemo kontaktu s čitateljicama i čitateljima, pa nas uvijek možete kontaktirati i predložiti o čemu bismo trebali pisati - ili možda pisati za nas.

Mama&Beba licencirano je britansko izdanje.

 

U svakom broju

Prve riječi: novosti na području zdravlja, savjeti i novosti za trudnice, zanimljivi proizvodi za roditelje i mališane, vaše fotografije i komentari

Trudnoća: članci s temama koje zanimaju buduće mame, odgovori ginekologinje i dojilje na pitanja čitateljica, priča naše čitateljice s porođaja

Bebe i mališani: intervju s poznatom mamom, odgovori pedijatra na pitanja čitateljica, M&B vodič koji u svakom broju obrađuje određenu temu, te brojni članci koji će zanimati roditelje

Stil života: nevjerojatne priče iz života, M&B kuhinja, odabir zanimljivih predmeta za mališane, test-vodič za kupovinu, događanja, stranice posvećene tatama i bebama, intervju s poznatim tatom

 

U novom broju Mame&Bebe pročitajte:

S lipanjskim brojem opako smo zagazili u ljetno raspoloženje. Vrijeme nas doduše, svako malo zeza... Sunce malo proviri, mi nabacimo kratke rukave i široki osmijeh kad ono opet kiša, oblaci, mjestimična grmljavina... Više ne vjerujemo u prognoze! Posljednji put kada smo vjerovali Vakuli bilo je 2010-te, kada je on bio naš Tata od Formata za travanj.

Tata od Formata za lipanj 2016-te je nogometaš Nikola Pokrivač – nesuđeni pjevač, čija supruga (zamislite ovo!) ne može podnijeti kada on pjeva u autu.

Naša lipanjska supermama je Ivona Perkov Kolenc, voditeljica Plesnih Punktova Zagreb, mama jedomjesečnog sinčića, dvogodišnje šarmerice i 12-godišnjeg sina koji iako je muzikalan, svoju strast pronašao je u plivanju. Ova mama služi za primjer i inspiraciju svim ženama! Dokaz je da se uz volju i trud sve može, a kako sama kaže – „Mama u četrdesetoj baš je super biti, totalno si cool i možeš se puno bolje kontrolirati nego kad si mlađi.“

Vaši klinci ponovno su zvijezde našeg časopisa, fotkice nas uvijek nasmiju, imena inspiriraju, a ročkasi nas podsjete kako je divno biti dijete, dok nama velikima godine lete!

Za naše čitateljice u slatkom iščekivanju sastavili smo detaljan vodič koji će uvelike pomoći da si olakšate porođaj. Ovdje možete pronaći savjete o tome što jesti, koliko se kretati, što sve utrpati u torbu za rodilište i još mnoštvo isprobanih metoda koje će vas pripremiti za Dan D.

Naša ginekologinja dr. Matilda Mladinić taj veliki  Dan D raščlanila je na stadije porođaja, kako bi vamšto jasnije približila kako to sve izgleda.

Svoje iskustvo s porođaja rado je podijelila mama Snježana, dokazavši nam da smo mi žene najsnažnije upravo onda kada smo istom i najranjivije.

Mame puzavaca oduševit će naša tema koju smo nazvali „ Spoj s bebom“ i te stranice ispunili smo idejama za stvaranje malih, ali posebnih trenutaka povezanosti i sreće.

Važno nam je da se uz naš časopis opuštate i educirate, stoga smo vam pripremili još i:

- Mirisne uspavanke – savjeti za opuštanje i miran san mame i bebe, iz pera našeg aromaterapeuta Saše
- M&B izbor autsjedalica grupe 0+
- Savjete za očuvanje prijateljstva i nakon što dođe beba
- Kada i zašto se javljaju tikovi kod djece
- Kako njegovati bebine noktiće
- Jesu li tantrumi sastavni dio odrastanja
- O čemu valja razmisliti prije nego se upustite u poduzetništvo        
I to nije sve! Ali za više – potražite nas od 28. svibnja u prodaji!