Mama&Beba

Mama&Beba
Vodeći svjetski magazin za mame i trudnice

Mjesečnik: 12 izdanja godišnje

Izdavač: Stampedo d.o.o.

Kontakt:
Stampedo d.o.o., Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6412 965
E-mail: redakcija@stampedo.hr

Mama&Beba je vodeći časopis u Hrvatskoj ove tematike. Namijenjen je modernoj, savjesnoj mami koja će se prvi put susresti s trudnoćom i porođajem, ali i onoj koja je sve to već prošla, ali uvijek želi znati više. U svakom broju donosimo brojne članke, vijesti i savjete koje će majkama pomoći u ispravnoj brizi o djetetu, riješiti probleme koje ih muče, te biti koristan saveznik u djetetovu odgoju. Nismo zaboravili ni tate! U svakoj Mami&Bebi nađe se najmanje jedan kutak za njih. Mama&Beba, ukratko, 'petlja' se u sve - zdravlje, odrastanje, kuhanje, moda, financije... Iznimnu pažnju posvećujemo kontaktu s čitateljicama i čitateljima, pa nas uvijek možete kontaktirati i predložiti o čemu bismo trebali pisati - ili možda pisati za nas.

Mama&Beba licencirano je britansko izdanje.

 

U svakom broju

Prve riječi: novosti na području zdravlja, savjeti i novosti za trudnice, zanimljivi proizvodi za roditelje i mališane, vaše fotografije i komentari

Trudnoća: članci s temama koje zanimaju buduće mame, odgovori ginekologinje i dojilje na pitanja čitateljica, priča naše čitateljice s porođaja

Bebe i mališani: intervju s poznatom mamom, odgovori pedijatra na pitanja čitateljica, M&B vodič koji u svakom broju obrađuje određenu temu, te brojni članci koji će zanimati roditelje

Stil života: nevjerojatne priče iz života, M&B kuhinja, odabir zanimljivih predmeta za mališane, test-vodič za kupovinu, događanja, stranice posvećene tatama i bebama, intervju s poznatim tatom

 

U novom broju Mame&Bebe pročitajte:

A tko nam se to smiješi s naše jesenske naslovnice?  Pa to je maleni Aman, njegova mama Alma i ponosni tata Amar Bukvić! Iskoristili smo jedan lijepi jesenski dan za druženje s njima, fotkali ih, pronašli nekoliko kestena po putu, skupljali kamenčiće s 18-mjesečnim  Amanom i sve to zaokružili veselim intervjuom.
U intervjuu smo pričali o svemu pomalo: o roditeljstvu, iskustvu s porođaja, Amanovoj osobnosti, Amarovoj ljubavi prema glumi i Alminoj kuhinji. :) Razlog više da nas ugrabite sa kioska je jedan jesenski receptić mame Alme kojeg njezini muškarci baš jako vole. Svidjet će se i vašim muškarcima, sigurni smo!

Nismo zaboravili ni na Dane kruha – Dane zahvalnosti za plodove zemlje, pa je tako naša Maja Kefeček pripremila recept za kruh i kiflice od zdravih sastojaka, koji je idealan za male alergičare na jaja i mlijeko, jer u njezinim mekim pecivima spomenutih alergena nema. Maja je pripremila i poklon za naše čitateljice.

Kažu kako se nakon ukusnog objeda valja prošetati kako bi pospješili probavu. Sigurni smo kako ćete naći vremena da s bebačem uživate u jesenskim bojama i suncu. I baš za takve prilike, pripremili smo vamM&B izbor 3u1 kolica u kojima će vaše bebice biti udobno smještene, neće im biti zima i moći će i mirno usnuti... A vi ćete imati priliku biti malo sami sa sobom i svojim mislima, dok usporeno koračate po otpalom lišću i udišete zrak punim plućima.

Imate li pak klinca koji već hoda (čitaj: trčkara pa padne, trčkara pa vam pobjegne) škicnite Naj Naj rubriku na našim stranicama, jer smo se potrudili odabrati vam najcool gumene čizmice, udobne cipelice, šarene kabanice i kišobrane – ukratko- full opremu za šljapkanje po lokvicama!

Osim pregšt zabave, i ovaj broj donosi vam stručne i edukativne teme;

- Veliki specijal - učimo hodati       

- Kako odabrati najbolju dadilju/ tetu čuvalicu za vaše dijete

- Što uzrokuje opstipaciju u male djece i kako ju liječiti

- Zašto se rađa nedonoščad, koji su sve uzroci i možemo li na to ikako utjecati

Preeklampsija i eklampsija – trudničke boljke kojima je jedini lijek porođaj

- Kako izgleda oporavak nakon carskog reza

- Pitali smo naše stručnjake što su to enterovirusne infekcije?

I to je tek mali dio onoga što sadrže naše stranice, ali za više – predlažemo da nas svakako prolistate jer uz svaki broj stiže i mali poklon!