Mama&Beba

Mama&Beba
Vodeći svjetski magazin za mame i trudnice

Mjesečnik: 12 izdanja godišnje

Izdavač: Stampedo d.o.o.

Kontakt:
Stampedo d.o.o., Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6412 965
E-mail: redakcija@stampedo.hr

Mama&Beba je vodeći časopis u Hrvatskoj ove tematike. Namijenjen je modernoj, savjesnoj mami koja će se prvi put susresti s trudnoćom i porođajem, ali i onoj koja je sve to već prošla, ali uvijek želi znati više. U svakom broju donosimo brojne članke, vijesti i savjete koje će majkama pomoći u ispravnoj brizi o djetetu, riješiti probleme koje ih muče, te biti koristan saveznik u djetetovu odgoju. Nismo zaboravili ni tate! U svakoj Mami&Bebi nađe se najmanje jedan kutak za njih. Mama&Beba, ukratko, 'petlja' se u sve - zdravlje, odrastanje, kuhanje, moda, financije... Iznimnu pažnju posvećujemo kontaktu s čitateljicama i čitateljima, pa nas uvijek možete kontaktirati i predložiti o čemu bismo trebali pisati - ili možda pisati za nas.

Mama&Beba licencirano je britansko izdanje.

 

U svakom broju

Prve riječi: novosti na području zdravlja, savjeti i novosti za trudnice, zanimljivi proizvodi za roditelje i mališane, vaše fotografije i komentari

Trudnoća: članci s temama koje zanimaju buduće mame, odgovori ginekologinje i dojilje na pitanja čitateljica, priča naše čitateljice s porođaja

Bebe i mališani: intervju s poznatom mamom, odgovori pedijatra na pitanja čitateljica, M&B vodič koji u svakom broju obrađuje određenu temu, te brojni članci koji će zanimati roditelje

Stil života: nevjerojatne priče iz života, M&B kuhinja, odabir zanimljivih predmeta za mališane, test-vodič za kupovinu, događanja, stranice posvećene tatama i bebama, intervju s poznatim tatom

 

U novom broju Mame&Bebe pročitajte:

Veljača je mjesec ljubavi, fašničkih ludosti, promrzlih nosića i onim dobro nam poznatim vapajem za sunčanim i toplijim danima. Baš smo htjeli pobjeći od tog zimskog sivila, pa smo novu naslovnicu „obukli“ u tonove ljubičaste i baby ružičastu – za instantno podizanje raspoloženja!
Dvije ljepotice koje nam ju krase su mlada pjevačica, mama Matea Božić – Angie  i njezin bombončić – devetomjesečna Lucija. Intervjuu unutar naših korica pridružio se i proslavljeni boksač, tata Stjepan Božić.
 

Osim veselih Božića, svoju priču podijelila je i mama Ivana – i to onu s porođaja. Znamo da su vam takva iskustva uvijek zanimljiva za pročitati. Kroz njih doznajete isustva iz različitih hrvatskih rodilišta, pomažu vam da se pripremite na neke stvari, ali vas i ohrabruju na neki način.

Ohrabrenje, poticaj i jedan dublji pogled na život donijet će vam i ovomjesečna priča iz života, kroz koju nam je mama Sabina Jagar ukazala na to kako u djeci uvijek možemo pronaći inspiraciju, te nam ona mogu biti glavni životni pokretači - kroz njih i zbog njih rastemo i mi veliki.

Novom životu koji raste u nama posvetili smo naše trudničke stranice. Vrlo je bitno da se još u trudnoći povežemo s bebicom. To možemo učioniti tako da mapiramo svoj trbuh odnosno doznamo u kojem je položaju naša bebica. Lakše nam je tako prepoznati milujemo li ju po glavici, škaklja li nas to ona prstićima na rukicama ili nogicama... A mapiranje trbuha ima i svoju pozitivnu stranu – znati bebin položaj može vam uvelike olakšati porođaj.

Samu trudnoću i dolazak bebe uvelike će olakšati i dobra organizacija, o tome vam je pisala naša suradnica kojoj je organizacija doma i života profesija.

A evo što još mame (i tate!) mogu pronaći u našem novom broju:
- Pripremite starije dijete na dolazak prinove
- Detaljan vodič o učenju govora
- Savjete za seks nakon porođaja
- Sve o žutici kod malenih

Stavite kapu na glavu, šal obavijte preko nosa i trk na kiosk. I pazite se poledice!