Mama&Beba

Mama&Beba
Vodeći svjetski magazin za mame i trudnice

Mjesečnik: 12 izdanja godišnje

Izdavač: Stampedo d.o.o.

Kontakt:
Stampedo d.o.o., Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6412 965
E-mail: redakcija@stampedo.hr

Mama&Beba je vodeći časopis u Hrvatskoj ove tematike. Namijenjen je modernoj, savjesnoj mami koja će se prvi put susresti s trudnoćom i porođajem, ali i onoj koja je sve to već prošla, ali uvijek želi znati više. U svakom broju donosimo brojne članke, vijesti i savjete koje će majkama pomoći u ispravnoj brizi o djetetu, riješiti probleme koje ih muče, te biti koristan saveznik u djetetovu odgoju. Nismo zaboravili ni tate! U svakoj Mami&Bebi nađe se najmanje jedan kutak za njih. Mama&Beba, ukratko, 'petlja' se u sve - zdravlje, odrastanje, kuhanje, moda, financije... Iznimnu pažnju posvećujemo kontaktu s čitateljicama i čitateljima, pa nas uvijek možete kontaktirati i predložiti o čemu bismo trebali pisati - ili možda pisati za nas.

Mama&Beba licencirano je britansko izdanje.

 

U svakom broju

Prve riječi: novosti na području zdravlja, savjeti i novosti za trudnice, zanimljivi proizvodi za roditelje i mališane, vaše fotografije i komentari

Trudnoća: članci s temama koje zanimaju buduće mame, odgovori ginekologinje i dojilje na pitanja čitateljica, priča naše čitateljice s porođaja

Bebe i mališani: intervju s poznatom mamom, odgovori pedijatra na pitanja čitateljica, M&B vodič koji u svakom broju obrađuje određenu temu, te brojni članci koji će zanimati roditelje

Stil života: nevjerojatne priče iz života, M&B kuhinja, odabir zanimljivih predmeta za mališane, test-vodič za kupovinu, događanja, stranice posvećene tatama i bebama, intervju s poznatim tatom

 

U novom broju Mame&Bebe pročitajte:

Od danas vam naš slavljenički broj maše s kioska! A što slavimo? Slavimo velikih 10 godina našeg postojanja. I baš smo ponosni na to.
Cijelo jedno desetljeće trudimo se ostati i postati vaša najdraža literatura. Za vas smo svo ovo vrijeme marljivo skupljali iskustva s porođaja, kako bi vas  pripremili na ono što vas čeka, ili pak podsjetili na ono što ste prošli.
Nadamo se da smo vas i sa svakom objavljenom „Pričom iz života“ nadahnuli i motivirali, jer nam je svo ovo vrijeme bila želja prenositi vam pozitivne poruke i stvarnim primjerima dati do znanja kako je svijet divno mjesto, ako se svatko od nas potrudi širiti ljubav i drugima davati podršku.

Tako smo ovaj broj obogatili pričom koja nam je ispričala doula Sanja. Ona je tiha pratnja na porođaju, koja je educirana da trudnicama pomogne da što smirenije, lagodnije i udobnije donesu na svijet novi život.

Naš specijal smo posvetili blagdanima za pamćenje, savjetovali vas kako da im dodate dašak blještavila i zabave, a da vas pritom ne omete šmrcanje, kuća puna ljudi i bebač kojem je ovo (možda)  prvi Božić.

Počastili smo vas i zanimljivim intervjuima. Poznata glumica i #fitmama Ana Gruica u totalnom je blagdanskom điru i spremno nam je pozirala sa svojim najdražim malim muškarcem – 15-omjesečnim Maratom Ivanom. Priznajemo, malac nas je oduševio! Još nismo susreli bebača koji ne skida osmijeh s lica iako se tu neke nepoznate tete motaju oko njega i nešto blesavo mašu rukama... Blic fotoaparata mu ne smeta nimalo, a kada ga mama uzme u naručje i digne u zrak – to ga baš posebno veseli! Vidi se da je to prava sreća i ljubav velika!

Tata od Formata kojeg smo intervjuirali baš je odlično „sjeo“ za kraj godine, jer je za ljeta 2016-te cijelu našu zemlju učinio veoma ponosnom! Da, da, to je taj streljaš Josip Glasnović koji je već trećega dana Olimpijskih igara osvojio zlatnu medalju. Zlato je posvetio svojoj kćerkici i supruzi, a u intervjuu nam je otkrio kako će u njihovu skladnu obitelj uskoro stići i još jedan član.

Podsjetili smo vas i na dosadašnjih 120 brojeva, pa smo u ovaj ubacili i prikaze svih naslovnica, da vidite kako smo se mijenjali i rasli. Nadamo se da će vam ovaj broj biti poseban onoliko koliko je i nama. :)

Okitili smo ga još i sa ovim zanimljivim temama:
- Prvi pregled novorođenčeta
- Tepanje kao podloga poremećajima izgovora
- 8 uspješnih metoda protiv kolika
- Ciste, miomi, polipi i tumori koji otežavaju žačeće
- Je li dojenje nedonoščadi izvedivo?
- Konjuktivitis u djece

Sretni blagdani i uživajte u čitanju... jer tko zna bolje od mame! :)