Mama&Beba

Mama&Beba
Vodeći svjetski magazin za mame i trudnice

Mjesečnik: 12 izdanja godišnje

Izdavač: Stampedo d.o.o.

Kontakt:
Stampedo d.o.o., Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6412 967
E-mail: redakcija@stampedo.hr

Mama&Beba je vodeći časopis u Hrvatskoj ove tematike. Namijenjen je modernoj, savjesnoj mami koja će se prvi put susresti s trudnoćom i porođajem, ali i onoj koja je sve to već prošla, ali uvijek želi znati više. U svakom broju donosimo brojne članke, vijesti i savjete koje će majkama pomoći u ispravnoj brizi o djetetu, riješiti probleme koje ih muče, te biti koristan saveznik u djetetovu odgoju. Nismo zaboravili ni tate! U svakoj Mami&Bebi nađe se najmanje jedan kutak za njih. Mama&Beba, ukratko, 'petlja' se u sve - zdravlje, odrastanje, kuhanje, moda, financije... Iznimnu pažnju posvećujemo kontaktu s čitateljicama i čitateljima, pa nas uvijek možete kontaktirati i predložiti o čemu bismo trebali pisati - ili možda pisati za nas.

Mama&Beba licencirano je britansko izdanje.

 

U svakom broju

Prve riječi: novosti na području zdravlja, savjeti i novosti za trudnice, zanimljivi proizvodi za roditelje i mališane, vaše fotografije i komentari

Trudnoća: članci s temama koje zanimaju buduće mame, odgovori ginekologinje i dojilje na pitanja čitateljica, priča naše čitateljice s porođaja

Bebe i mališani: intervju s poznatom mamom, odgovori pedijatra na pitanja čitateljica, M&B vodič koji u svakom broju obrađuje određenu temu, te brojni članci koji će zanimati roditelje

Stil života: nevjerojatne priče iz života, M&B kuhinja, odabir zanimljivih predmeta za mališane, test-vodič za kupovinu, događanja, stranice posvećene tatama i bebama, intervju s poznatim tatom

 

U novom broju Mame&Bebe pročitajte:

Svi oni koji se upravo spremaju na godišnji odmor s mališanom u ovome će broju pronaći pregršt savjeta i rješenja za brojne neplanirane situacije koje se, htjeli mi to ili ne, uvijek jave kad ste s djetetom na godišnjem odmoru. Odmoru? No, dobro, nazovimo to odmorom, iako se u toj priči nitko neće odmarati, to vam je već poznato. Što sve ponijeti na put s mališanom, na što paziti, kako izbjeći sunčanicu, kako kod kuće napraviti kremu za sunčanje, kako zabaviti mališana... Sve su to teme koje će sa zanimanjem pročitati svaki roditelj.

A svaku će mamu, isto tako, zanimati što kažu mame koje slijede novi trend i – odbijaju neprestano pospremati i čistiti kuću. Važnije je, kažu mame, da se dobro zabave s djetetom, a nered se lako pospremi jednom u tjednu ili se, još jednostavnije, plati nekom tko će to napraviti sve odjednom. Za one, pak, koji nisu još stigli do toga, nego brinu kako će s bebom u prvim danima, tu je naš vodič – sve o novorođenčetu.

U ovome broju na našoj ćete naslovnici prepoznati novinarku Nives Polovina Barun, s njezinom dvogodišnjom Ninom. Ona nam je ispričala kako sa svojom obitelji – suprugom Kristijanom, malenom Ninom i njenim starijim bratom Nikolom – rado provodi dane u prirodi. Nives nam je otkrila kako je tek sada, s Ninom, puno opuštenija i ležernija, pa ju čak i Nina zna pitati: „Jesi malo luda?“.

U ovom smo broju pripremili i nešto duži kolaž za tate, jer znamo koliko oni cijene kad ih se sjetimo! I trudnice će u ovom broju imati što pročitati! Zašto se javlja strah od porođaja i kako ga se riješiti uvijek je aktualna tema, a nekim će trudnicama zasigurno pomoći da se lakše suoče s tim važnim danom u njihovom životu. no, da bi se opustile, tu je i test – koji ste tip trudnice.

U našem posljednjem ljetnom broju, sigurni smo, naći ćete barem nešto što će vam pomoći, nešto što će vas opustiti, nešto što će vas zabaviti... Pročitajte još i:

  • Dosadne infekcije – upale rodnice u trudnoći
  • Tajne vještine – što sve vaša beba već umije, a niste ni svjesni
  • Stručnjaci brinu – Jesu li nam djeca pretila?
  • Test – Jeste li prošli na testu za mamu mališana
  • Financije – Kako je nastao novac
  • M&B izbor – Putni krevetići