Mama&Beba

Mama&Beba
Vodeći svjetski magazin za mame i trudnice

Mjesečnik: 12 izdanja godišnje

Izdavač: Stampedo d.o.o.

Kontakt:
Stampedo d.o.o., Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6412 965
E-mail: redakcija@stampedo.hr

Mama&Beba je vodeći časopis u Hrvatskoj ove tematike. Namijenjen je modernoj, savjesnoj mami koja će se prvi put susresti s trudnoćom i porođajem, ali i onoj koja je sve to već prošla, ali uvijek želi znati više. U svakom broju donosimo brojne članke, vijesti i savjete koje će majkama pomoći u ispravnoj brizi o djetetu, riješiti probleme koje ih muče, te biti koristan saveznik u djetetovu odgoju. Nismo zaboravili ni tate! U svakoj Mami&Bebi nađe se najmanje jedan kutak za njih. Mama&Beba, ukratko, 'petlja' se u sve - zdravlje, odrastanje, kuhanje, moda, financije... Iznimnu pažnju posvećujemo kontaktu s čitateljicama i čitateljima, pa nas uvijek možete kontaktirati i predložiti o čemu bismo trebali pisati - ili možda pisati za nas.

Mama&Beba licencirano je britansko izdanje.

 

U svakom broju

Prve riječi: novosti na području zdravlja, savjeti i novosti za trudnice, zanimljivi proizvodi za roditelje i mališane, vaše fotografije i komentari

Trudnoća: članci s temama koje zanimaju buduće mame, odgovori ginekologinje i dojilje na pitanja čitateljica, priča naše čitateljice s porođaja

Bebe i mališani: intervju s poznatom mamom, odgovori pedijatra na pitanja čitateljica, M&B vodič koji u svakom broju obrađuje određenu temu, te brojni članci koji će zanimati roditelje

Stil života: nevjerojatne priče iz života, M&B kuhinja, odabir zanimljivih predmeta za mališane, test-vodič za kupovinu, događanja, stranice posvećene tatama i bebama, intervju s poznatim tatom

 

U novom broju Mame&Bebe pročitajte:

Rijetko kad imamo plan za idiličan ponedjeljak (još uvijek radimo na čarobnoj formuli), ali imamo naš novi broj koji će vašu srijedu učiniti idealnom.
Dakle, od srijede 29.3. naš travanjski broj je u prodaji. Znate što vam je činiti! :)

Dvije prekrasne mlade dame donijele su nam onu razigranu nježnost na naše stranice i naslovnicu. To su mama Antonija Bračulj, model kojeg pamtimo po tituli  Miss Hrvatske 2014. i njezina bebica Lena. Mama Antonija doznala je da je trudna za vrijeme svog boravka na Tajlandu. Kada su ju mučnine zadesile, cijela uživancija pretvorila se u samo jedno- nostalgiju za hladnim Zagrebom. Na našim stranicama doznajte kakve još utiske nosi iz razdoblja trudnoće i što nam je otkrila o svom trenutnom životu.

Travanjski Tata od Formata je solist Ansambla Lado, Dejan Pilatuš. Osim što pleše i pjeva, bavi se i visokogorskim penjanjem, vodi folklornu grupu za klince i uživa u svojoj veseloj obitelji. Ponosni je otac preslatkih blizanaca – Jane i Nolea. A kako nalazi energije za sve navedeno – pročitajte u našem intervjuu.

Vraćate li se uskoro na posao, tema o samopouzdanju pisana je baš za vas. Tekst vas podsjeća na to koliko ste jači jednom kad ste postali majka, koliko ste novih vještina usvojili i koliko samo možete biti usredotočeni i predani onome što vam je važno.

Ako nas pak pratite jer ste tek nedavno doznali da ste u drugom stanju, donosimo vam odlične teme vezane uz trudnoću i porođaj. Naša stručna suradnica ginekologinja jasno je raščlanila koje lijekove (ne)trebamo uzimati u trudnoći, odnosno koje smijemo i u kojem dijelu trudnoće.
Imamo i super temu o vašim grudima u blaženom stanju! Osim što primjetno bujaju, doznajte što se još događa s njima.

U travanjskom broju imat ćete priliku pobliže se upoznati i s konceptom beba vođa dohrane, naučiti razliku između različitih marama i nosiljki za bebe, doznat ćete kako na pravilan način potaknuti kreativnost u vašega djeteta te bolje razumjeti kada i zašto se javljaju određeni strahovi u djece.

Ostale teme koje bi vas mogle zanimati su:
-      M&B izbor – tricikli
-      Tjelovježba u prvom tromjesečju trudnoće
-      Specijal – bebina koža
-      Priča iz života: Teov put do prvog koraka
-      Mliječac/soor

I to naravno nije sve...

Čekamo vaše priče, komentare, fotkice mališana na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inboxu FB stranice.
Uživajte u čitanju!