Mama&Beba

Mama&Beba
Vodeći svjetski magazin za mame i trudnice

Mjesečnik: 12 izdanja godišnje

Izdavač: Stampedo d.o.o.

Kontakt:
Stampedo d.o.o., Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6412 965
E-mail: redakcija@stampedo.hr

Mama&Beba je vodeći časopis u Hrvatskoj ove tematike. Namijenjen je modernoj, savjesnoj mami koja će se prvi put susresti s trudnoćom i porođajem, ali i onoj koja je sve to već prošla, ali uvijek želi znati više. U svakom broju donosimo brojne članke, vijesti i savjete koje će majkama pomoći u ispravnoj brizi o djetetu, riješiti probleme koje ih muče, te biti koristan saveznik u djetetovu odgoju. Nismo zaboravili ni tate! U svakoj Mami&Bebi nađe se najmanje jedan kutak za njih. Mama&Beba, ukratko, 'petlja' se u sve - zdravlje, odrastanje, kuhanje, moda, financije... Iznimnu pažnju posvećujemo kontaktu s čitateljicama i čitateljima, pa nas uvijek možete kontaktirati i predložiti o čemu bismo trebali pisati - ili možda pisati za nas.

Mama&Beba licencirano je britansko izdanje.

 

U svakom broju

Prve riječi: novosti na području zdravlja, savjeti i novosti za trudnice, zanimljivi proizvodi za roditelje i mališane, vaše fotografije i komentari

Trudnoća: članci s temama koje zanimaju buduće mame, odgovori ginekologinje i dojilje na pitanja čitateljica, priča naše čitateljice s porođaja

Bebe i mališani: intervju s poznatom mamom, odgovori pedijatra na pitanja čitateljica, M&B vodič koji u svakom broju obrađuje određenu temu, te brojni članci koji će zanimati roditelje

Stil života: nevjerojatne priče iz života, M&B kuhinja, odabir zanimljivih predmeta za mališane, test-vodič za kupovinu, događanja, stranice posvećene tatama i bebama, intervju s poznatim tatom

 

U novom broju Mame&Bebe pročitajte:

Mjesec veljača je jedini mjesec ženskog imena, mjesec zabave, maskiranja i ljubavi! Naravno i mjesec za naš novi broj koji će vas, razveseliti, izmamiti osmijeh, opustiti, ohrabriti, informirati i zabaviti. Uživajte u čitanju!

Zaplovili smo 2018. i već nam veljača kuca na vrata, a to znači i novi broj časopisa Mama&Beba.
Drugi mjesec je 'kratak i sladak', ali to ne znači da smo vam zato pripremili manje zabave, savjeta, zanimljivih priča, vaših fotkica i komentara. Uzmite časopis u ruke i uživajte!

S naše naslovnice ovaj put vam se smiješe prekrasna Lana Banely i njezina slatkica Naomi. Poznatu bivšu sportašicu i televizijsko lice ugostili smo po drugi put budući da je maleni Adriano postao braco pa smo željeli čuti sve novosti koje im je Naomi donijela u život.

Tata od formata, duhoviti i opušteni glazbenik Nikola Marjanovićupoznao nas je s malenim Hanom i objasnio kako mu je 'novopečeni otac' trenutna glavna profesija.

Svaka mama želi sve najbolje i najljepše za svoje dijete kako bi ono bilo sretno i smireno. Možda vam pomogne i naš specijal koji se bavi jednostavnom rutinom kroz koju ćete postići upravo to - da vaša beba bude zadovoljna i mirna od jutra do mraka, pa i kroz noć.

Riječanka Maja oduševila nas je svojom pozitivom i vedrinom u Priči iz života. Naime, Maja je oduzeta od struka na niže, ali njezin optimističan duh vodi ju kroz život uz podršku njezine prekrasne obitelji, tako da za nju invaliditet nije prepreka da živi ispunjen život kakav želi, i zaista je pravi uzor! Podsjetila nas je kako treba cijeniti život i uživati u svakoj minuti, te se ne prepuštati lošim raspoloženjima i osjećajima, često zbog skroz krivih i nebitnih razloga.

Veljača kao i svaki novi mjesec, i svaki novi dan, nosi brojne razloge za smijeh, a neki od njih su Maškare i Valentinovo, pa smo i njima posvetili koju stranicu i za tate pripremili ideje kako uveseliti obitelj za te prigode.
Osim toga, u Ježićevom kutku imamo prijedlog kako napraviti maske s mališanima u kućnoj radinosti.

Našim dragim trudnicama donosimo vodič kako se pripremiti i kako tiskati kada dođe dan D. :) Tu su i savjeti kako utješiti i pripremiti dijete na hospitalizaciju, te praktični prijedlozi kako uštedjeti u ovoj godini.

Ova zima je prema nama blaga, ali svejedno je lijepo ušuškati se na kauču i uživati u čitanju, pa smo sigurni da ćete naći puno zanimljivih tema u broju za veljaču.
Neke od njih su i sljedeće:
- Laringitisi u djece
- Astma i hladnoća
- Upale rodnice u trudnoći i kako ih spriječiti
- Kako razgovarati s mališanima da vas slušaju
- M&B izbor: Dječji krevetići

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.