Mama&Beba

Mama&Beba
Vodeći svjetski magazin za mame i trudnice

Mjesečnik: 12 izdanja godišnje

Izdavač: Stampedo d.o.o.

Kontakt:
Stampedo d.o.o., Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6412 965
E-mail: redakcija@stampedo.hr

Mama&Beba je vodeći časopis u Hrvatskoj ove tematike. Namijenjen je modernoj, savjesnoj mami koja će se prvi put susresti s trudnoćom i porođajem, ali i onoj koja je sve to već prošla, ali uvijek želi znati više. U svakom broju donosimo brojne članke, vijesti i savjete koje će majkama pomoći u ispravnoj brizi o djetetu, riješiti probleme koje ih muče, te biti koristan saveznik u djetetovu odgoju. Nismo zaboravili ni tate! U svakoj Mami&Bebi nađe se najmanje jedan kutak za njih. Mama&Beba, ukratko, 'petlja' se u sve - zdravlje, odrastanje, kuhanje, moda, financije... Iznimnu pažnju posvećujemo kontaktu s čitateljicama i čitateljima, pa nas uvijek možete kontaktirati i predložiti o čemu bismo trebali pisati - ili možda pisati za nas.

Mama&Beba licencirano je britansko izdanje.

 

U svakom broju

Prve riječi: novosti na području zdravlja, savjeti i novosti za trudnice, zanimljivi proizvodi za roditelje i mališane, vaše fotografije i komentari

Trudnoća: članci s temama koje zanimaju buduće mame, odgovori ginekologinje i dojilje na pitanja čitateljica, priča naše čitateljice s porođaja

Bebe i mališani: intervju s poznatom mamom, odgovori pedijatra na pitanja čitateljica, M&B vodič koji u svakom broju obrađuje određenu temu, te brojni članci koji će zanimati roditelje

Stil života: nevjerojatne priče iz života, M&B kuhinja, odabir zanimljivih predmeta za mališane, test-vodič za kupovinu, događanja, stranice posvećene tatama i bebama, intervju s poznatim tatom

 

U novom broju Mame&Bebe pročitajte:

U svijetu beba uvijek je šareno i živahno, fotke vaših mališana, pisamca i čestitke donose posebnu radost na naše stranice, a vi vam se trudimo uzvratiti zanimljivim vjesticama.

Prepoznajete li rane simptome ADHD-a u vaše bebe? A znate li možda koje su to stvari koje beba definitivno voli više od vas? Kako se nosite s dječjim alergijama? Planirate li putovanje sa svojim malim djetetom, avionom? Jeste li možda trudnica i želite doznati više o potrebnim pregledima za vrijeme trudnoće?  nate li što treba jesti u trudnoći kako bi se mozak vaše bebe pravilno razvijao? Odgovore na sva pitanja potražite u najnovijem broju časopisa Mama&Beba.

Naslovnicu nam krasi glumica i mama Helena Minić, scenarist i redatelj, tata Dalibor Matanić i malena šarmerica Lola – koja ne voli nositi kapice, ali voli svoga tatu maziti (čitaj grebati) po licu. Matanići su nam otkrili kako provode svoje vrijeme s Lolom, koliko se oslanjaju na vlastite instinkte u roditeljstvu i što smatraju najbitnijim vrijednostima koje svojoj kćeri žele usaditi.

Naš specijal posvetili smo mladim mamama i dali vam čak 50 ideja za igru sa svojim mališanom. Posebnu pažnju posvetili smo temi o djeci i sportu, uz savjete kako da ih od malih nogu uključite u rekreativne aktivnosti i u njih razvijete samopouzdanje i ljubav prema  aktivnom načinu života.

Priču iz života podijelila je sa nama mama Lana, koja je usprkos svojim poteškoćama sa sluhom uspješna i ponosna majka njenih, kako ona kaže „tri gracije“.

Svibanjske stranice ispisali smo i ovim temama:

- Kako uspješno dojiti s uvučenim bradavicama
- Kako prepoznati je li vam dijete darovito
- M&B Izbor: Prematalice
- Stručnjaci savjetuju vježbe za mišiće zdjelice
- Tumori srca u djece
- Utjecaj oca na žensko dijete

Brzo na kiosk jer tko zna bolje od mame!