Mama&Beba

Mama&Beba
Vodeći svjetski magazin za mame i trudnice

Mjesečnik: 12 izdanja godišnje

Izdavač: Stampedo d.o.o.

Kontakt:
Stampedo d.o.o., Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6412 965
E-mail: redakcija@stampedo.hr

Mama&Beba je vodeći časopis u Hrvatskoj ove tematike. Namijenjen je modernoj, savjesnoj mami koja će se prvi put susresti s trudnoćom i porođajem, ali i onoj koja je sve to već prošla, ali uvijek želi znati više. U svakom broju donosimo brojne članke, vijesti i savjete koje će majkama pomoći u ispravnoj brizi o djetetu, riješiti probleme koje ih muče, te biti koristan saveznik u djetetovu odgoju. Nismo zaboravili ni tate! U svakoj Mami&Bebi nađe se najmanje jedan kutak za njih. Mama&Beba, ukratko, 'petlja' se u sve - zdravlje, odrastanje, kuhanje, moda, financije... Iznimnu pažnju posvećujemo kontaktu s čitateljicama i čitateljima, pa nas uvijek možete kontaktirati i predložiti o čemu bismo trebali pisati - ili možda pisati za nas.

Mama&Beba licencirano je britansko izdanje.

 

U svakom broju

Prve riječi: novosti na području zdravlja, savjeti i novosti za trudnice, zanimljivi proizvodi za roditelje i mališane, vaše fotografije i komentari

Trudnoća: članci s temama koje zanimaju buduće mame, odgovori ginekologinje i dojilje na pitanja čitateljica, priča naše čitateljice s porođaja

Bebe i mališani: intervju s poznatom mamom, odgovori pedijatra na pitanja čitateljica, M&B vodič koji u svakom broju obrađuje određenu temu, te brojni članci koji će zanimati roditelje

Stil života: nevjerojatne priče iz života, M&B kuhinja, odabir zanimljivih predmeta za mališane, test-vodič za kupovinu, događanja, stranice posvećene tatama i bebama, intervju s poznatim tatom

 

U novom broju Mame&Bebe pročitajte:

Novi broj časopisa Mama&Beba je u prodaji, a naslovnica na kojoj je obitelj našeg najtrofejnijeg skijaša Ivice Kostelića na najbolji način najavljuje zimu pred nama. Elin Kostelić i sinovi Ivan i Leon pozirali su nam u prostranom dvorištu obiteljske kuće Kostelića, a u intervjuu nam nekadašnja skijaška reprezentativka Islanda otkriva kako se snašla u Hrvatskoj, što joj se ovdje najviše, a što najmanje sviđa.
Ivica Kostelić nam u istom intervjuu govori o tome što su najveće radosti, a što brige očinstva te kako je obitelj promijenila njegove prioritete.

Trudnicama smo u ovom broju pripremili članak o brojnim osjećajimakoji ih preplavljuju i brzo se izmjenjuju, a dobro bi bilo da ga pročitaju i njihovi partneri i najbliži kako bi se lakše snalazili na tom vrtuljku emocija.

Pišemo i o pilot projektu Rodilišta prijatelja majki, te uvjetima koje treba zadovoljiti da bi se okitili tom titulom, a što vam može poslužiti kao dobar vodič što u rodilištu imate pravo zahtijevati pri porođaju.

Naši stručnjaci podučavaju vas kako ispravno držati bebice i postupati s njima kako bi pridonijeli njihovom pravilnom motoričkom i neurorazvoju te koliko je važno pravovremeno dijagnosticiranje vezikoureteralnog refluksa (VUR) ako je vaša bebica sklona infekcijama mokraćnog sustava.

Specijal smo posvetili kolikama, toj silnoj muci koju neke bebice i roditelji prolaze u prvim mjesecima života novorođenčeta, a gdje otkrivamo kako prepoznati mogući uzrok i na koji način svakom pristupiti kako bi bebicu što prije umirili. Tu je i vodič za prve prehlade i sezonske bolesti namijenjen prije svega novim roditeljima koji se prvi put susreću s visokim temperaturama najmanjih mališana.

I dok mislite kako su maleni sasvim bespomoćni i nesvjesni svijeta oko sebe, članak o tome kako se priroda pobrinula da ih opremi karakteristikama kojima ne možete odoljeti otvorit će vam nove poglede. Nove horizonte otkrit će vam i priče naših čitateljica, snažnih mama koje se ne daju obeshrabriti bez obzira na sve izazove koje život pred njih stavlja.

Među zanimljivostima koje bi vam se mogle svidjeti izdvajamo još:
- Izazovi samohranog roditeljstva i kako se s njima što bolje nositi
Preseljenje s bebicom i kako ga planirati da prođe sa što manje strke i stresa za vas i dijete
- Izbor 3u1 kolica
- Zdravi recepti, i ukusni, kako bi im pomogli da od malena usvajaju dobre prehrambene navike
- Kako tata i mama dijele kućanske poslove i zašto je to važno za odgoj djeteta

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.