Mama&Beba

Mama&Beba
Vodeći svjetski magazin za mame i trudnice

Mjesečnik: 12 izdanja godišnje

Izdavač: Stampedo d.o.o.

Kontakt:
Stampedo d.o.o., Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6412 965
E-mail: redakcija@stampedo.hr

Mama&Beba je vodeći časopis u Hrvatskoj ove tematike. Namijenjen je modernoj, savjesnoj mami koja će se prvi put susresti s trudnoćom i porođajem, ali i onoj koja je sve to već prošla, ali uvijek želi znati više. U svakom broju donosimo brojne članke, vijesti i savjete koje će majkama pomoći u ispravnoj brizi o djetetu, riješiti probleme koje ih muče, te biti koristan saveznik u djetetovu odgoju. Nismo zaboravili ni tate! U svakoj Mami&Bebi nađe se najmanje jedan kutak za njih. Mama&Beba, ukratko, 'petlja' se u sve - zdravlje, odrastanje, kuhanje, moda, financije... Iznimnu pažnju posvećujemo kontaktu s čitateljicama i čitateljima, pa nas uvijek možete kontaktirati i predložiti o čemu bismo trebali pisati - ili možda pisati za nas.

Mama&Beba licencirano je britansko izdanje.

 

U svakom broju

Prve riječi: novosti na području zdravlja, savjeti i novosti za trudnice, zanimljivi proizvodi za roditelje i mališane, vaše fotografije i komentari

Trudnoća: članci s temama koje zanimaju buduće mame, odgovori ginekologinje i dojilje na pitanja čitateljica, priča naše čitateljice s porođaja

Bebe i mališani: intervju s poznatom mamom, odgovori pedijatra na pitanja čitateljica, M&B vodič koji u svakom broju obrađuje određenu temu, te brojni članci koji će zanimati roditelje

Stil života: nevjerojatne priče iz života, M&B kuhinja, odabir zanimljivih predmeta za mališane, test-vodič za kupovinu, događanja, stranice posvećene tatama i bebama, intervju s poznatim tatom

 

U novom broju Mame&Bebe pročitajte:

Našom ružičasto-žutom naslovnicom silno želimo dozvati proljeće; toplinu sunčevih zraka, pupanje biljčica, cvrkut ptičica i pozvati vas u šetnju, naravno, u pratnji vaših mališana!

A tko još voli šetnju i svuda ide sa svojim „Đurom putnikom“, kako ga je od milja nazvala?  - Mama Ivana Ivanda Rožić! Ona je rado viđeno lice Nove TV, reporterka puna životnog elana koja uživa u posljednjim trenucima rodiljnog dopusta sa svojim malim Gabrijelom.

Osim što krasi našu naslovnicu, mama Ivana obogatila je naše stranice zabavnom pričom o svom porođaju i dojmovima majčinstva. Sigurni smo da će vas nasmijati priča o njezinom Danu D.

Uz Ivanu Ivandu Rožić, na našim stranicama možete pronaći još jedno lijepo iskustvo porođaja koje nam je prepričala naša čitateljica. Takve priče nam je uvijek drago prenijeti, jer znamo da vas ohrabruju i pokazuju kako porođaj ne mora biti toliki bauk niti mora nužno biti traumatičan, već upravo suprotno.

U duhu prizivanja proljeća, ožujska Mama&Beba predstavlja vam jednog baš cool Tatu od Formata. Taj tata je ovisnik o kretanju i boravku u prirodi. On je triatlonac Dejan Patričević, koji se ponosi svojim postignućima na Ironman natjecanju. Otac je troje mališana koje, kako kaže, sezonski usmjerava na aktivnosti i trudi se da im nikada nijedan dan ne bude isti. Zanimljiv jedan lik i tata za primjer! :)

U novom broju vam donosimo i specijal na devet stranica o uvijek popularnoj temi – malim izbirljivcima pri jelu! Nakon što riješite naš test i otkrijete koji je tip izbirljivca vaš malac, mnogo toga će vam biti jasnije. Pa ćete tako uz minimalne prilagodbe vaših kulinarskih navika, svome malcu moći konačno ponuditi jelo koje će pojesti! I to s guštom!

Naše ružičaste korice vam donose još i ove teme:
- Započnite dan bez jutarnje mučnine
- Dijabetes u trudnoći
- Zašto je važno čitati djeci
- Priprema na kahlicu
- M&B izbor – hranilice
- Meningitis u djece
I to naravno nije sve...

Čekamo vaše priče, komentare, fotkice mališana na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inboxu FB stranice.
Uživajte u čitanju!