Bebe i mališani

Za siguran i učinkovit odabir i kod nedonoščadi, BioGaia® Baby Protectis kapi


Kada nešto smatrate sigurnim, onda dopuštate da se koristi i na najosjetljivijim bićima - nedonoščadi.

Iskustva stručnjaka u primjeni BioGaia® Baby Protectis kapi kod nedonoščadi

Normalna trudnoća u prosjeku traje oko 40 tjedana. Ako beba dođe na svijet nakon 28. tjedna, odnosno prije 37. tjedna smatra se da je nedonošče. Osnovna karakteristika uz manju porođajnu težinu i duljinu jest nezrelost djeteta, što znači i crijevna neravnoteža.

Upravo iz tih razloga u najpoznatijem rodilištu u Hrvatskoj, u Petrovoj bolnici u Zagrebu, sva nedonoščad na odjelu intenzivnog liječenja dnevno primaju 5 kapi Lactobacillus reuteri DSM 17938, komercijalnog naziva Lactobacillus reuteri Protectis, odnosno BioGaia® Baby Protectis kapi.

Soj je izoliran iz majčinog mlijeka, a nalazi se u svim BioGaia® proizvodima u jednakoj koncentraciji od 108 IU.

Specifičnost BioGaia® Baby Protectis kapi je što ne sadrže konzervanse niti gluten, te osim učinkovitosti prednjače i u sigurnosti od prvog dana rođenja.

Zašto BioGaia® Baby Protectis kapi koristiti od rođenja?

Mikrobiota je naziv za normalnu ili fiziološku mikrofloru koju čine mikroorganizmi nastanjeni na koži i sluznici čovjeka, a doprinosi:

a) poboljšanju probave
b) razvoju motorike crijeva
c) sazrijevanju imunološkog sustava

Crijevna mikrobiota razvija se od rođenja pa iduće tri godine, a kasnije ostaje poprilično netaknuta do kraja života. Zato je iznimno važno primjenjivati BioGaia® Baby Protectis kapi od prvoga dana rođenja kako bi se crijevna mikrobiota što prije i bolje razvila.

U suradnji s Vašim pedijatrom odaberite najbolje, jer s BioGaia® Baby Protectis kapima razmišljate sigurno, učinkovito i mislite na budućnost Vašeg mališana.

Posjetite nas i na našoj Facebook stranici BioGaia Hrvatska te pronađite u svim ljekarnama.

Izvor fotografija: https://cdn.pixabay.com/photo/2017/09/05/11/37/baby-2717348_960_720.jpg i BioGaia® Hrvatska Facebook page


- PROMO - 
studeni 2017.