Novosti

Veselimo se proljetnim igrama vani i novom broju Mame&Bebe


Baš kad smo pomislili da ćete se po novi broj do kioska probijati kroz snijeg, proljeće se ipak uspjelo izboriti s upornom zimom i donijeti nam olakšanje uz malo sunca – onog koje uistinu i grije.

Ako još niste skoknuli do kioska i razmišljate biste li trebali, pomoći ćemo vam odlučiti da trebate! Jer, osim što izgleda, nećemo biti skromni, jako lijepo, u njemu je pregršt zanimljivih tema!

Ovaj bismo broj, inače, mogli nazvati Mama&Bebe – nije neka tajna zašto. Mi volimo bebe, a kad ih na naslovnici imamo dvije, to nam je, baš kao i njihovoj mami, dvostruka sreća! Voditeljica i urednica Nevena Rendeli Vejzović predstavila nam je svoje curke, Leu i Mare, koje su nas potpuno oduševile.

Osim što su sa velikim zanimanjem i guštom odradile fotkanje, te iste fotke su bile potpuni hit u redakciji. U intervjuu pročitajte kako je to kad uz dvostruku sreću, dvostruko ne spavaš, dvostruko nosiš, dvostruko tješiš...

S druge strane, s nama je sve o svojoj ulozi oca podijelio Filip Brkić, također voditelj i urednik, kojeg more drukčije brige. On bi rado da ima dvostruko više vremena sa svojom kćerkicom Barbarom, koja trenutno živi u Španjolskoj, s njegovom suprugom koja tamo igra košarku. No, želja će mu se uskoro i ostvariti...

A da se vratimo proljeću – napokon izlasci van bez odijevanja nužnih šest slojeva odjeće! Proslavite ovo dugo čekano proljeće uz naše prijedloge za zabavu s mališanima, prave proljetne. Ima uistinu dobrih ideja, klincima nevjerojatno zabavnih, a za vas vrlo jednostavnih.

Tu je, naravno, još puno naših zabavnih tema, kako za mame, tako i za trudnice – što sve treba da biste postali mama/tata bloger(ica), kako odabrati ime za dijete, kviz kakav ste tata, savjet kako klince upoznati sa cvijećem...

Trudnice će, sigurni smo, oduševiti naš popis za rodilište, a mame će sa zanimanjem pročitati naš članak o spavanju u kojem ćete napokon shvatiti da je normalno da – bebe ne spavaju cijelu noć.

Nećemo vam sve odmah otkriti, ali evo još nekih naslova...

- Kako se nositi s preuranjenom menopauzom
- Kako da dijete prihvati vrtić
- Imitatori epileptičnih napada kod djece
- Priča iz života: Budimir Šobat Buda: 'Ne dišem' za djecu s autizmom
- Djeca s posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju u redovnom vrtiću

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.