Mama

Stand-up show za mame, tate i bebe!

30pogleda

Nakon što se prvi termin za show popunio rekordnom brzinom, ekipa iz Studio Smijeha, otvorila je zbog brojnih upita još jedan i to ovaj put na neradni dan za sve mame s bebama koje su se vratile na posao i za tate koji nisu ni imali stanku od posla.

Hvala na ogromnom interesu koji ste iskazali i požurite kupiti ulaznice online na web stranici Studio Smijeha. 

Stand-up show po danu na koji možete doći s vašom bebom

Na redu su mame! I tate su dobrodošli naravno! Studio Smijeha je odlučio poslušati svoju vjernu publiku, sexy curke koje su postale mame i sad imaju grudnjak broj 5, struk broj 6 i najslađu bebu broj 1 na svijetu. Samo za vas organiziran je stand-up show u 11:30 prijepodne na koji možete doći s vašim bebama!

U Studiju Smijeha su također prošle godine imali mali baby boom u obiteljima komičara. Iz prve ruke znaju kako je prelijepo brinuti se o malom čovjeku, ali isto tako znaju kako ovaj grad nije napravljen po mjeri brige o bebi. I to žele promijeniti.
Javite svim curama s bebačima da su kod nas dobrodošle uvijek, a pogotovo u subotu 14.4. kad je zabava specijalno osmišljena za njih, to jest – za vas.

Prije svega komedija. Na ovom show-u će sat vremena (2×30 min sa 15 min pauzom između) svog best of materijala izvesti dvoje rezident komičara Studija – Josip Škiljo i Miranda Lončar. Oboje odnedavno i sami roditelji beba.
Dakle, neispavani. Dakle, znaju sve o izdajanju. I u pauzi mogu pomoći mladim mamama savjetom i primjerom, kaže Škiljo.

Bebe će na ovom show-u dočekati mekani pod, igračke i stol za presvlačenje. Ima također prostor u kojem možete sigurno smjestiti kolica. U dvoranu mame mogu unijeti bebe u nosiljkama, jajima i slično.

To što će neke bebe možda ponekad zaplakati, nije problem za izvođače, a nadamo se ni za ostale mame, i možda pokojeg tatu. Bitno je da roditelji s bebama dođu, da pronađu lijepo i sigurno okruženje, te se prepuste sat vremena zezanciji u izdanju naših stand-up komičara.

Sponzor show-a je časopis Mama&Beba, pa će svaka mama ili tata dobiti primjerak časopisa.

Komičari će izvoditi materijal koji je namijenjen za odrasle pa je stoga potrebno da bebe ne budu starije od 18 mjeseci. Dobrodošli su i bake, deke, tetke i stričevi, svi kojima je zgodno da svrate na dnevnu dozu smijeha.

Mame, vidimo se i obećajemo da će barem jedno od vas plakati od smijeha.

Detaljnije informacije pronađite na OVDJE.

– promo –
travanj 2018.