Novosti

Snaga organskog voća za zdravu i blistavu kožu


Moderno doba u kojem živimo dovodi do sve većeg porasta agresivnih čimbenika koji negativno utječu, kako na naše tijelo, tako i na našu kožu (više zagađenja, više stresa, više alergija, više osoba s preosjetljivom kožom te kožom sklonom isušivanju...).

Kako bi doskočio sve većem negativnom utjecaju iz okoliša na ljepotu i zdravlje naše kože, Laboratorij NUXE otkrio je kombinaciju aktivnih biljnih ulja koja se savršeno upijaju u kožu i visokokoncentriranih voćnih ekstrakata u certificiranoj organskoj liniji za njegu kože.

Nova Bio Beauté® by NUXE linija ultra-prirodnih proizvoda, idealan je odgovor za kožu koja je svakodnevno izložena stresu i agresivnim 'napadima' iz okoliša koju čine:


- formule koje sadrže preko 95% prirodnih sastojaka (prosječno 99,32%),
- aktivni voćni ekstrakti s organskih farmi koji sadrže visoke koncentracije vitamina i antioksidansa, 
- organska biljna ulja s posebnim afinitetom prema koži,
- COSMEBIO® oznaka i ECOCERT® certifikat s vrlo strogim zahtjevima za odabir sirovina i proizvodnje,
- zaštita okoliša: proizvodnja koja ne zagađuje okoliš i korištenje ekoloških metoda ekstrakcije sastojaka; pakiranja proizvoda od materijala koji se mogu reciklirati; lako biorazgradive formule...

Certificirana organska njega s potpisom senzualnosti

Bazirana na jedinstvenoj ekspertizi Laboratorija NUXE, Bio Beauté® by NUXE je inovativna certificirana organska kozmetika čija jedinstvena kombinacija aktivnih biljnih ulja i visokokoncentriranih voćnih ekstrakata nude učinkovit proizvod neodoljivo ugodnih tekstura.

Birano organsko voće neiscrpan je izvor vitamina i antioksidansa, dok organska biljna ulja i maslaci hrane i obnavljaju kožu visokim koncentracijama esencijalnih masnih kiselina (omega 3-6-9).

Inovativne formule izuzetno podatnih, topivih i ugodnih tekstura te očaravajući, 100% prirodni mirisi, najbolji su izbor za prirodnu, zdravu i blistavu ljepotu. Bio Beauté® by NUXE organska kozmetika dostupna je u odabranim dm-drogerie markt prodavaonicama.

 

- lipanj 2017. -