Bebe i mališani

Seka sveznalica Razine znanja


Fisher-Price tehnologija Razine znanja omogućuje vam da odaberete razinu koja najbolje odgovara vašem djetetu!

Vaše dijete raste! Svaka riječ je važna. Svaki pokret je potpuno nov. Bilo gdje da se vaše dijete okrene, nešto zanimljivo otkrije.
Fisher-Priceove igračke za sveznalice omogućuju da dijete uči kroz zabavu u udobnosti obiteljskog okruženja. Cijela kolekcija igračaka bazirana je na poznatim predmetima i svakodnevnim otkrićima.
Jer kada se dijete osjeća kao kod kuće, igrat će se još i više!


Mnoge od igračaka za sveznalice sada su i s tehnologijom Razine znanja s kojom igračke ''rastu'' zajedno s vašim djetetom! Fisher-Price tehnologija Razine znanja omogućuje vam da odaberete razinu koja najbolje odgovara vašem djetetu!Svaka igračka ima 3 razine igranja:


Razina 1
Istraživanje – 6M+ Prve riječi i zvukovi potiču bebinu znatiželju
Razina 2 
Poticaj – 12M+ Potiče bebu putem pitanja i jednostavnih uputa

Razina 3 
Mašta – 18M+ Maštovita zabava i rana igra uloga

Možete odabrati razinu koja svojim sadržajem (pjesmicama, frazama i zvukovima) najbolje odgovara dobi djeteta.Fisher-Price
igračke s tehnologijom Razine znanja su Psić i Seka Sveznalica, Laptop, Tablet i Torta.

Seka sveznalica Razine znanja je mekana, umiljata prijateljica koji odgovara na dječji dodir zabavnim rečenicama i pjesmicama, sa Smart Stages™ tehnologijom (Razine znanja) koja mijenja edukativan sadržaj kako beba raste.

Prilagodite djetetu igračku ovisno o razini njegovog razvoja i učite zajedno prve boje i riječi, uživajte u veselim pjesmicama i u igri sa Sekom sveznalicom sa Razinama znanja.

Dob: 6-36 mjeseci

Informacije o svim Fisher-Price igračkama potražite OVDJE