Bebe i mališani

Prve multimedijalne personalizirane knjige za djecu


Personalizirane knjige za djecu brenda Magical Book Lab od sada možete samostalno generirati na novoj web stranici uz unos multimedije putem QR kodova.

Knjige su u prodaji tek nekoliko mjeseci, no vrijedan tim Magical Book Laba nije stao samo na izradi personaliziranih dječjih knjiga, već ih je pretvorio u magične multimedijalne proizvode! Radosnice koje smo svi imali kao mali još su uvijek lijepa uspomena, a uz njihovu pomoć, sada su i moderan poklon svim bebama te klincima jasličke i vrtićke dobi.

Fotografije i video materijale u knjige možete unositi i sami

Kako bi vam maksimalno olakšali izradu personaliziranih knjiga za djecu, dosjetili su se genijalnoj ideji na kojoj, kako ističu, rade već mjesecima.

Riječ je o novoj web stranici modernog dizajna gdje se dvije knjige nude na pregled i listanje te samostalan unos fotografija – „Radosnica“ za djecu do prve godine i knjiga nove tematike– „Moje jasličke priče“, koja prati život djeteta od navršene prve do treće godine života.

Zahvaljujući ovoj ideji kroz cijelu knjigu sada možete upisivati tekstove izravno na web stranici, unijeti na zadana mjesta fotografije, a svoje video zapise generirati unutar QR kodova što se, zamislite, ne naplaćuje dodatno!

Tim Magical Book Laba pobrinuo se o vašoj sigurnosti tako da sav sadržaj uvršten u knjigu sami spremate na vlastiti virtualni oblak ili server za neograničeno besplatno čitanje u budućnosti. Tako u svoje radosnice možete uključiti video prvog bebinog plača, prvih koraka ili prve izgovorene riječi.
Sjajna ideja, zar ne?

Digitalne knjige u pdf formatu

Osim što knjige možete izraditi i naručiti putem web stranice i to tiskane, popunjene sadržajem ili one prazne s personaliziranim koricama, novost u ponudi su i knjige u pdf formatu koje vam nakon kupnje stižu na e-mail za lakše dijeljenje s prijateljima i obitelji ili tiskanje u vlastitom aranžmanu.

Donacije od prodanih knjiga

Iz Magical Book Laba ističu sa smiješkom na licu kako su u cijene knjiga uključene i donacije u iznosu od 5,00 kn po kupljenoj digitalnoj knjizi u pdf formatu. Prikupljenim donacijama mjesečno će se darivati birane javne ustanove za koje ćete svoj glas moći dati sami putem ankete objavljene na web stranici.

Na naše pitanje što slijedi dalje, kratko i jasno su poručili – „Samo nebo i vaša mašta su granica“ – te nas zajedno pozvali na putovanje u zemlju čarobnih multimedijalnih knjiga na novoj web stranici www.magicbooklab.com

Ekipa Magical Book Laba odlučila je u suradnji s portalom Pitajmamu razveseliti jednu čitateljicu digitalnom Radosnicom.
Pošaljite svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na email: pitajmamu@pitajmamu.hr s ključnim riječima "Baby Book"

Igramo se do 05.03.2018. do 11 sati kada ćemo objaviti imena dobitnica.
Ne zaboravite lajkajti našu FB stranicu Časopis Mama&Beba i pratiti nas na Instagramu.
U obzir ćemo uzimati jedan e-mail po pošiljatelju.

Vrijedi samo za Hrvatsku.

Marija Kunac iz Cerića osvojila je digitalnu radosnicu. Čestitamo!

 

- promo -
veljača 2018.