Zdravlje i prehrana

Pridružite se i vi borbi protiv raka dojke

37pogleda

Godišnje od raka dojke u Hrvatskoj oboli između 2200 i 2600 žena, a njihovoj se borbi ovog listopada, svjetskog mjeseca borbe protiv raka dojke, pridružuje i Intimina. Ovaj vodeći svjetski brend posvećen intimnom ženskom zdravlju donirat će
10 kn za svaku Lily Cup čašicu kupljenu tijekom listopada na prodajnim mjestima dm-a, udruzi Europa Donna Hrvatska.

Rak dojke najčešći je uzrok smrti sredovječnih žena, a sve je prisutniji i kod mlađih dobnih skupina. Stopa smrtnosti u Hrvatskoj je među najvišima u Europi, a unatoč naprednim metodama liječenja i ranom otkrivanju, čak više od 90 žena mjesečno izgubi bitku protiv ove opake bolesti.

Zbog ovih poraznih statistika i s ciljem podizanja svijesti o potrebi redovne kontrole žena, Intimina je, u suradnji s dm-om, odlučila donirati udrugu Europa Donna Hrvatska, a uključiti se možete i vi, kupnjom Lily Cup menstrulane čašice.

Lily Cup i Lily Cup Compact menstrualne čašice su nova generacija proizvoda za mjesečnicu: ultra-mekane, za višekratnu uporabu, izrađene od medicinskog silikona i potpuno sigurne za žensko tijelo. Čašica se stavlja poput tampona, ali menstrualnu tekućinu ne apsorbira, već skuplja, i čini to čak 12 sati, bez straha od infekcije.

Jedna čašica može biti jedan život, pridružite se ovoj akciji i obilježite s nama ružičasti listopad!

Više informacija o menstrualnim čašicama potražite na www.intimina.com

 listopad 2017. –