Novosti

Posvetite pažnju njezi svoje kože


Ove godine na popis za darivanje svojih najdražih ne zaboravite uvrstiti svoju kožu.

Posvećujete li svojoj koži dovoljno pažnje? U nadolazećim hladnim danima, koža lica zahtjeva posebnu njegu kako bi zadržala svoju prirodnu blistavost i ugodu, stoga je za vrijeme blagdana nagradite!

Poklonite svojoj koži omiljenu Vichy njegu za lice, a Vichy će nagraditi Vas – baršunastom torbicom s Vichy uzorcima proizvoda za lice, tijelo i kosu.

Život kože je dinamična ravnoteža koja se mijenja iz dana u dan i ovisi o različitim unutarnjim i vanjskim čimbenicima te je potrebno o njoj brinuti svakodnevno, posebno zimi. Vichy smatra da bez obzira na dob, stil života ili tip kože, uz odgovarajuću rutinu čišćenja i njege, koža može biti preoblikovana i postići svoj ideal.

Ispunite želju vaše kože

Ove godine na popis za darivanje svojih najdražih ne zaboravite uvrstiti svoju kožu! Vichy uz kupnju vaše omiljene njege za lice iz linije Idealia, Liftactiv, Neovadiol, Slow Age, Normaderm ili Aqualia, poklanja  lijepu, baršunastu torbicu sa 100 ml Ideal body miljeko-serumom koji će Vašu kožu hidratizirati i činiti lijepom tijekom cijele godine.

Uz navedeno, kao poklon stižu i uzorci Dercos šampona za osjetljivo vlasište 7ml, Purete Thermale gela za čišćenje lica 3ml i Teint Ideal tekućeg pudera 1ml.

Poklon torbica dostupna je u četiri boje – do isteka zaliha. 

promo
- prosinac 2017.-