Novosti

Otkrivena je savršena formula za sve potrebe urbane kože


Nova NIVEA URBAN SKIN linija proizvoda za njegu kože sastoji se od dnevne zaštitne kreme, noćne kreme i maske za dubinsko čišćenje pora.

Milijun je razloga zašto volimo život u gradu – od omiljene pjesme koju slušamo dok šećemo ulicama do raznih događanja koje susrećemo na svakom koraku.

Dobar posao, bliski prijatelji, najbolji dućani i klubovi, restorani ili omiljeni fitness studio: sve je na dohvat ruke. No, tamo gdje je velika koncentracija ljudi, velika je i koncentracija ispušnih plinova, čestica prljavštine i zagađenja iz okoliša koji negativno djeluju na kožu. Suhi zrak i klimatizirani prostori, monitori kompjutera i neuredni životni stil uništavaju ljepotu naše kože. Ona na ove podražaje reagira preranim starenjem, iritacijom, neuglednim na mrljama koži, nedostatkom sjaja i općenitom neravnotežom.

Nova NIVEA URBAN SKIN linija proizvoda za njegu kože sastoji se od dnevne zaštitne kreme, noćne kreme i maske za dubinsko čišćenje pora, a osmišljena je kako bi optimalno zadovoljila sve potrebe kože izložene gradskom zraku. Ona štiti, djeluje na negativne posljedice djelovanja okoliša i pomaže u regeneraciji kože. Proizvodi za njegu kože ove linije istovremeno djeluju kao zaštitni sloj i prirodni mehanizam zaštite kože: pomažu koži da se zaštiti i obrani od djelovanja štetnih utjecaja iz okoliša.