Mama

Otkrijte magiju micelarnih šampona


Uživajte svakog dana u osjećaju čiste kose koji pružaju novi NIVEA Micelarni šamponi - za temeljito čišćenje bez silikona, parabena i umjetnih boja.

Nema ništa ljepše od svježe oprane i čiste kose. Stoga, ne čudi da je pranje kose za većinu nas dio dnevne rutine – priprema za posao, neizostavni korak nakon vježbanja ili trenutak opuštanja nakon brige o djeci.

Šampon koji biramo ima ozbiljan zadatak pred sobom – treba istovremeno kosu očistiti od ostataka proizvoda za oblikovanje, ukloniti višak sebuma i prljavštine iz okoline, te održati vlasište zdravim uslijed svakodnevnog korištenja.

U zimsko doba, odabir šampona je još važniji jer zimski uvjeti isušuju i oštećuju vlasi, a nošenje kape kosu ostavlja beživotnom.Posebno blaga njega kose svaki dan! 100% nježna prema vlasištvu!

NIVEA ima rješenje za svakodnevno čišćenje kose i tjemena: u prozirnoj bočici NIVEA micelarnih šampona skriva se formula bez silikona s inovativnom micelarnom tehnologijom koja njeguje vašu kosu. Blago pjenušava formula koja u sebi ne sadrži parabene, silikone i umjetne boje, temeljito čisti i čini kosu lijepom.

Miceli djeluju poput malih magneta za prljavštinu. Čestice prljavštine, sebum i ostatci proizvoda za oblikovanje vežu se za njih te se na taj način lakše uklanjaju vodom.

S novim NIVEA micelarnim šamponima, čista kosa i osvježeno, zdravo vlasište svakog dana nisu predmet fikcije. Lagana formula NIVEA umirujućih micelarnih šampona temeljito čisti od prljavštine, viška sebuma i proizvoda za oblikovanje, a istovremeno je blaga prema koži vlasišta, primjerena za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kose.

NIVEA micelarni šamponi dostupni su u dvije varijante: za normalnu i masnu kosu i NIVEA micelarni šampon za krhku i lomljivu kosu.

- promo veljača 2018. -