Zdravlje i prehrana

Oralna higijena važna je od najranije dobi


Djecu bi trebalo navikavati na pranje zubi od trenutka kad nikne prvi zubić, kako bi kasnije lakše prihvatili i stekli naviku redovitog održavanja oralne higijene.

Zdrave navikne uče se od malena, a najlakše ih je usvajati u obiteljskom okruženju. ISSA linija silikonskih četkica za zube švedskog brenda FOREO namijenjena je cijeloj obitelji -  odraslima, djeci i bebama.
Ove trendi četkice svaki će osmijeh dovesti do savršenstva, upotpuniti i uljepšati kupaonicu, a najmlađi će ih jednostavno obožavati.

ISSA linija četkica za zube kombinira revolucionarnu Sonic Pulse™ tehnologiju i ultra-higijenskisilikonski dizajn za učinkovito pranje zubi, ali ujedno i nježnu masažu koja ne nadražuje desni.

ISSA četkice za zube prve su četkice na svijetu u potpunosti napravljene od silikona, što je novitet u dentalnoj industriji. 

ISSA i ISSA Hybrid predstavljaju inovativni spoj nježnog silikona i PBT polimera pružajući snažno čišćenje koje uklanjanja plak, dok istovremeno nježno masira desni. ISSA play je verzija četkice koja se napaja putem AAA baterijai nudi i do 800 korištenja.

ISSA mini prilagođena je svim uzrastima (odrasli i djeca od 5 godina nadalje) jer spaja zabavne elemente s inovativnom tehnologijom soničnih pulsacija, a ISSA mikro namijenjena je djeci i bebama od 0 do 5 godina.

O uspjehu ovih četkica puno govori i činjenica da su osvojile više od dvadeset prestižnih nagrada diljem svijeta, poput National Parenting Product Award, Smallish Design Awards, Mom’s Choice Awards, Cosmopolitan Beauty Awards,L’Officiel Award i mnoge druge.

ISSA linija električnih četkica za zube dostupna je u Poliklinici Bagatin, a za više informacija posjetite foreo.com.

- promo -
listopad 2017.