Bebe i mališani

Odgovori na najčešća pitanja roditelja vezano za kožu beba i djece


La Roche-Posay je organizirao prvi #MOMDERMCLASS događaj na kojem je uz podršku stručnjaka odgovorio na najčešća pitanja mama vezano za njegu kože beba i djeca.

Zašto moje dijete ima crvenilo na koži, što to znači, gdje da potražim savjet – možda kod doktora, pedijatra ili da pitam Google?
Mame često u situaciji, kada su suočene s različitim simptomima na koži beba i djece, ne znaju što poduzeti, stoga savjete i odgovore traže na internetu.

Međutim, iako se u tom trenutku internet čini kao najbrže rješenje, nije nužno uvijek i najtočnije i zato je La Roche-Posay, brand koji brine za kvalitetu života osjetljive kože od prvog dana života, organizirao prvi #MOMDERMCLASS događaj na kojem je uz podršku stručnjaka odgovorio na najčešća pitanja mama vezano za njegu kože beba i djeca.Pozvali su mame – blogerice, koje imaju iskustva sa svojom djecom te su također često su suočene i s problemima svojih pratitelja – mama, za teme za koje La Roche-Posay stručnjaci znaju dati vjerodostojan i stručan odgovor.

Moderatorica #MOMDERMCLASSA bila je Tamara Loos, radijska voditeljica, a na pitanja blogerica odgovarala je Prim. dr. sc Nives Pustišek, subspecijalist dječje dermatologije na Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Ugodno edukativno druženje bilo je otvoreno i za širu javnost putem FB live platforme na stranicama La Roche-Posay Hrvatska na kojima su i ostali roditelji imali mogućnost pratiti i postaviti pitanja te dobiti stručne odgovore na najčešće postavljena pitanja koja su mame-blogerice prikupile putem svojih kanala.

Pogledajte snimku live prijenosa 

S obzirom da je za zdravlje kože bitno odabrati proizvode, koji su sigurni za korištenje na osjetljivoj koži beba i djece predstavljena je i linija Lipikar AP+ koja sa širokom paletom proizvoda odgovara različitim potrebama kože za pranje i njegu. Novost u liniji je rutina njege Lipikar AP+, koja od sada ima i klinički dokazanu toleranciju za kožu beba od prvog dana života.

Za više savjeta o atopijskom dermatitisu ili razgovora sa stručnjacima posjetite www.larocheposay.com.hr/lipikarobitelji.
Za korisne filmove na temu atopijskog dermatitisa  posjetite You Tube kanal La Roche-Posay Hrvatska. 

Darujemo La Roche-Posay poklon pakete! :)
Više informacija potražite OVDJE.  


- promo -
veljača 2018.