Novosti

Novom broju časopisa Mama&Beba nećete moći odoljeti!


Jeste li upravo sada na otvorenom? Ili ste baš maloprije stigli kući? Ili se upravo spremate za izaći van?

Izgledaju li i vama tako dani? Nama izgledaju i baš nam se to sviđa! A vrijeme je da u nekoj od šetnji zastanete na kiosku i kupite novi broj časopisa Mama&Beba

Ono što možete reći čim dođete do kioska jest – WOW! Da, da, upravo je takva naša naslovnica! Pomogle su nam u tome naša mama na naslovnici, Kristina Bradač i njezina preslatka modna nasljednica Vivien.

Ne znamo koja nam je više uljepšala naslovnicu! Svakako pročitajte intervju u kojem nam je Kristina ispričala sve o malenoj Vivien koja je, naravno, centar njezina svijeta, ali i o malenom anđelu, bebi koju je u prvoj trudnoći izgubila...

Za paraolimpijca Dinu Sokolovića sigurno ste čuli, ako ne prije, a onda nedavno, kad se kao zlatni vratio iz Pjongčanga. Ispričao nam je kako je njegov i suprugin život promijenila sada jednogodišnja Vita.

Trudnice će se uz ovaj broj dobro pripremiti za rodilište! Donosimo samo za njih tekst o planu porođaja – što je, kako ga pripremiti, na što misliti, a tu je i tekst u kojem će saznati sve o četiri porođajna doba, kako bi se što bolje pripremile za svako od njih.
Vrijeme od rodilišta do prvih koraka začas će proći, pa već i trudnice mogu pročitati naš specijal i pripremiti se na sve što ih čeka. Jer, da, to vaše malo čudo će uskoro hodati! No, prije toga, očekuju vas prvi zubići, o kojima također pišemo u ovom broju – i to o trikovima koji pomažu.

Stručnjaci nam pišu o raznim temama:
- Poremećaji spavanja kod djece
- Kako organizirati dječje uspomene
- Skolioza i nepravilna postura

U mjesecu u kojem slavimo Majčin dan, uvodimo novu rubriku Moderna mama u kojoj vam ovoga puta predstavljamo Danijelu Šola Kušec, mamu blogericu i fotografkinju.

Malo drukčija priča je i naša priča iz života u ovom broju – priča o skupini avanturista koji su se upustili u reli avanturu do Afrike, a humanitarni im je cilj bio izgradnja bunara u tamošnjem selu.

Nismo zaboravili ni na tate, pa vam pomažemo kako ugoditi partnerici na Majčin dan. S druge strane, donosimo i mamama prijedlog kako si, bez posebne proslave, uljepšati taj (ali i bilo koji drugi) dan.

Uživajte u sunčanim danima, a posebno sretan vam želimo Majčin dan!

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.