Novosti

Novi broj Mame&Bebe bogat je kao 'šipak pun koštica'


Novi broj za rujan je u prodaji!

Rujansko izdanje Mame&Bebe, omiljenog magazina za trudnice, mame i tate, bogato je temama, baš kao što rana jesen obiluje plodovima. 

Kako je ovo ujedno i mjesec kad djeca kreću u vrtić, neki među njima i prvi put, pitali smo našu stručnu suradnicu može li se taj veliki korak za bebače i njihove roditelje ikako prebroditi bez suza i stresa. I može!
Naravno, možda vrtić za vašeg mališana i nije najbolje rješenje. Zato u specijalu ovog broja možete riješiti kratki test koji će vam pomoći donijeti odluku kome ćete povjeriti dijete na čuvanje. Ako ništa, iscrpno će vas informirati o svim mogućnostima.

Pravo izbora imate i kod odabira rodilišta, o čemu piše stručna suradnica iz udruge Roda, a naša je preporuka da i prije velikog dana koji ćete slaviti kao rođendan svojeg mališana, uživate u svojem drugom stanju.
Tu ćete pronaći i korisne savjete kako stvoriti uspomene na tih devet mjeseci da biste svojem malcu jednoga dana mogli pokazati kako je rastao pod vašim srcem prije nego je došao na svijet.

Ako pak strepite od porođaja, pročitajte intervju s Belmom Džombom koja se sa svoje dvije djevojčice smješka na novoj naslovnici. Ona to opisuje kao predivno iskustvo koje bi uvijek rado ponovila.

Tu je i priča naše čitateljice koja je rodila na parkiralištu ispred bolnice, a Otona je u ruke prvi primio njegov tata koji se u toj izvanrednoj situaciji pokazao kao sjajna babica.

Priču iz života napisala nam je mama iz Dubaija, o svoje dvije princeze rado je pričao naš tata od formata – Mario Perčić, a specijalisti pedijatri pisali su o alergijama na hranu i dječjim nesvjesticama koje ne treba uzimati olako - jer premda ne moraju biti simptom nekog ozbiljnog problema, važno je o njima obavijestiti liječnika.

Među temama koje smo vam u ovom broju pripremili izdvojili bi još:

- Dječja soba – zahtjeva dobru organizaciju jer danas je to prostor za igru, a već za koju godinu igračke na policama morat će napraviti mjesta za školske knjige

- Kupanac u kadi – nakon dana punog doživljaja ništa ne opušta bolje od tople kupke, posebno kad uokolo plove brodovi od spužve, pod pjenom se skriva blago, a u kadi možete servirati i šarene mafine od tatine pjene za brijanje i malo bojila za hranu

- M&B izbor kolica za blizance

- Recept za zdravlje – krije se u rujanskim namirnicama, bundevi i ukusnom kolaču sa smokvama

I šećer na kraju – fotografije koje ste nam slali s ljetovanja pomogle su nam da preživimo vreli kolovoz iza nas. Vaše čestitke i komentari dizali su raspoloženje u redakciji i dodatno nas motivirali da vam i s ovim brojem budemo još bliži i još veća podrška u najvažnijim trenucima vašeg života – velikoj roditeljskoj avanturi!

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.