Novosti

Novi broj časopisa Mama&Beba pravi je JackPot na kioscima


Novi broj za listopad je u prodaji!

Čim nam je u redakciju stigao novi broj Mama&Beba nismo mogli nego zadovoljno zaključiti kako je naslovnica divna, a listopadski broj pravi JackPot! 

Na njoj je Mirna Maras Batinić sa svojom bebicom Meri koja će uskoro početi puzati. Njih dvije, kaže mama, dane najradije provode u šetnji.

No što kad vani pljušti, a vaša bebica čezne za vanjskim svijetom i svim senzornim doživljajima koje nudi? Pripremili smo za vas i mališane 11 sjajnih recepata za gnjecave, klizave, muljave, mirisne i šarene smjese u čijem ćete oblikovanju i istraživanju uživati sa svojim mališanom. Recepti su prikladni za bebače starije od godinu dana, najbolje za one koji su svijet prestali istraživati ustima – iako, ako na brzinu i probaju komadić šarenih špageta - ništa im od toga ne može biti.

Priča s porođaja u ovom broju isto je posebna, jer se radi o sretnom nastavku tužne životne priče koju ste mogli čitati u srpanjskom izdanju Mama&Beba, zahvaljujemo hrabroj mami Sarah koja je s nama podijelila kako bolno, tako i ono najsretnije iskustvo u životu svake majke.

Što kad se trudnoća ne događa, jedna je od tema kojom se u ovom broju bave naši stručni suradnici koji pišu i o UZV bebinog mozga, o tome kad je najbolje vrijeme da s mališanom posjetite ortodonta, trebate li se zabrinuti ako vaš trogodišnjak još ne priča i kako djetetu pomoći da prebrodi prve sportske poraze – da nabrojimo samo neke. :)

Tata od formata Filip Ude hrvatski je gimnastičar, olimpijac i nježan tata malene Eve

I životna priča je sportska – o šahovskoj obitelji s petero malenih šahista koji nižu uspjehe na turnirima. Konačno, u rubrici specijalno za tate čitajte o roditeljskom dopustu za očeve i zbog čega je za bebe odmah nakon rođenja važno povezati se s tatom.

Da ne duljimo, jer u novom broju dovoljno je materijala za čitanje i slatkih slikica koje ste nam slali za gledanje, od tema koje bi vam još mogle biti zanimljive izdvajamo:

- 7 vježbica koje će vas pripremiti za porođaj
- Zašto su važni skokovi u razvoju djeteta i kako ih zabilježiti
- 10 najčešćih pogreški mladih roditelja
- M&B Izbor: Komode i stolovi za previjanje

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.