Bebe i mališani

Neka igra počne! Razveselite mališane zabavnim i edukativnim igračkama


20.11. počinje Lidlova najbogatija ponuda igračaka do sada.
Drage naše, od ponedjeljka, 20. studenoga 2017., službeno počinje najveća Lidlova ponuda igračaka do sada i to za sve uzraste.

Za ove blagdane Lidl je pripremio bogatu ponudu najrazličitijih igračaka – od onih drvenih pa sve do edukativnih i kreativnih setova za vaše mališane. Većina proizvoda iz Lidlove ponude imaju mogućnost kombiniranja.
Drvene igračke su posebne zbog izvrsne kvalitete koju i dječje ruke mogu prepoznati, izdržljive su te se mogu generacijama nasljeđivati, a kroz njih se klinci zabavljaju i uče.
Za izradu Lidlovih drvenih igračaka koristi se, među ostalim, drvo iz šuma nositelja FSC certifikata. FSC certifikat znači da se tim šumama gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Proizvodi imaju i TÜV certifikat jer Lidlu je sigurnost djece na prvom mjestu.

Didaktičke igračke su više od zabave; one mogu utjecati na razvoj raznih djetetovih sposobnosti. Takve igračke angažiraju djetetova osjetila i maštu te ih potiču na interakciju s drugima, stoga ne propustite priliku ovih blagdana svome djetetu darovati upravo didaktičku igračku.
Iz ponude izdvajamo drvenu željeznicu koja dolazi s bogatom opremom za različito kombiniranje, duljina staze može biti preko 4 metra, a samovozeća lokomotiva na baterije s funkcijom vožnje naprijed i natrag oduševit će svako dijete. Tu su i neodoljiva drvena kuhinja, kuhinjski pribor te kuća za lutke, namještaj i set lutaka. Za male kreativce tu je kinetički pijesak za građenje, modeliranje i igranje. Idealan poklon za vašeg miljenika može biti i radni stol s alatom, uz kojeg može učiti kroz igru. Farma, gusarski brod ili dvorac razveselit će i zabaviti svako dijete. Zanimljiva konstrukcija Lidlovog seta „Put oko svijeta“ sa zvučnim efektima i raznim figuricama, s prugom koja seže do 3 metra, ostavit će svakog klinca bez daha. U ponudi su i razne slikovnice, bojanke, magične ploče za crtanje, 3D puzzle i mnoge druge igračke.

promo