Bebe i mališani

Naučite kako organizirati svoj prostor, stvari i vrijeme


Radionice će se održati u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, Zagrebačka 37.

Drage naše, pozivamo vas na radionice koje će vam pomoći u organizaciji prostora, stvari i ono što je najvažnije vremena. Jer vremena svi imamo premalo, a najviše ga želimo provoditi u društvu obitelji, posvetiti se mališanima, svojim hobijima i stvarima koje nas vesele.

Prva će se održati besplatna uvodna radionica na temu „Kako organizirati svoj prostor, stvari i vrijeme“ i to 07.10.2017. u subotu u 10 sati. Na njoj ćete moći saznati sve o važnosti or​ganiziranja u svakodnevnom životu i naučite jednostavne i održive načine organiziranja.

Tema druge radionice je "Organiziranje za mame" i održat će se 21.10.2017. u subotu u 10 sati. Radionica je posvećena mamama, te ćete moći doznati koliko je dobra organizacija važna u životu svake mame, naučiti kako se organizirati na primjerima iz prakse, te dobiti korisne savjete za sebe i svoju obitelj.

Radionice vodi profesionalna organizatorica za žene Tamara Kajari iz tvrtke Slagalica organiziranje d.o.o., a medijski pokrovitelj radionica je portal Pitajmamu.hr.

Više informacija potražite na www.slagalicaorganiziranje.hr

- rujan 2017.- 
Moglo bi vas zanimati i...