Novosti

Napravite dobro djelo i uživajte u božićnoj priredbi "Pričaj mi"


Prosinac nas uvijek podsjeti na dobra djela, i iako ih činimo kroz cijelu godinu, ona u posljednjem mjesecu u godini dobiju posebnu čar. A čarobna je i priča koja se isplela oko volonterskog projekta „Ispričat ću ti priču“ pruža vam priliku za jedno dobro djelo u kojem ćete i vi uživati.

Jeste li pročitali kod nas priču o volonterkama okupljenima pod nazivom „Ispričat ću ti priču“? Ako niste, pročitajte ju, sigurni smo da će vam se svidjeti! Upravo je ova priča pokrenula još jednu, božićnu priču s humanim ciljem.

Naime, ovaj projekt studentica volonterki prerastao je najprije u Centar za stručnu psihološku pomoć djeci i roditeljima „Pričaj mi“. Ovaj projekt prepoznao je Lions Klub Kontesa Nera, koji će idućeg ponedjeljka, 14. prosinca u 19 sati, organizirati božićnu priredbu u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski.

U sklopu priredbe na koncertu će nastupiti Zagrebački ansambl Flauta, Tomislav Veić, Los Caballeros, Dubravka Šeparović, Domagoj Dorontić, Ricardo & Friends. Ujedno ćete moći razgledati izložbu fotografija Tomislava Veića, te prelistati novu bajkovnicu „Vile s flautama“ Ivane Bjelica. I, ne zaboravimo, pomoći plaćanjem ulaznice u iznosu od 100 kuna. Dio ovih sredstava namijenjen je, naime, upravo Centru za stručnu psihološku pomoć djeci i roditeljima „Pričaj mi“, te njihovom radu s djecom u Klinici za dječje bolesti na Odjelu za onkologiju i hematologiju.

Ulaznice možete kupiti na blagajni KD Lisinski ili se javiti na Facebook stranici „Pričaj mi“, odnosno na mail ispricatcutipricu@gmail.com