Novosti

Mikroedra predstavlja vrhunske brendove na Danima beba, djece i trudnica


BeSafe, Carriwell, Ergobaby, Baby Tula te iCandy ovog će vikenda predstaviti posljednje novitete namijenjene trudnicama, bebama i djeci

Kao tradicionalni pokrovitelj 31. po redu Dana beba, djece i trudnica tvrtka Mikroedra, ovlašteni uvoznik i distributer brendova među kojima su  Ergobaby, iCandy,  BeSafe, Carriwell te Baby Tula ovog će vikenda predstaviti posljednje novitete iz istoimenih linija namijenjene trudnicama, bebama i djeci. 

Posebnost na štandu svakako je predstavljanje najnovijeg britanskog modela kolica iCandy Orange koji se može postaviti u nevjerojatnih 29 pozicija, prezentacija najdraže nosiljke na svijetu Ergobaby Omni 360 te BeSafe Fix Flex, prve sjedalice odobrene sukladno i-size fazi 2 koja je i uejdno i dobitnik nagrade za inovativnost K&J Innovation Award 2017.

Svim posjetiteljima će se predstaviti i novi brand na našem tržištu Baby Tula koji u svom asortimanu sadrži praktične i raznolike nosiljke za bebe koje pružaju udoban i ergonomski način nošenja za veću povezanost roditelja i djeteta od rođenja do dobi od 4 godine ili dulje.

Zanimljivost prvog dana sajma je Mikroedrin Meetup koji će okupiti hrvatske mame blogerice  kako bi razmijenili iskustva u njezi i sigurnosti beba i djece te razgovarali o rješenjima koji olakšavaju obiteljsku svakodnevnicu.

Vidimo se!

 

- 23.11.2017.-