Novosti

Lipikar škola atopije - za bolji život mališana s atopijskim dermatitisom


Prijave su u tijeku!

La Roche-Posay razumije s čime se pojedinci susreću kad imaju osjetljivu ili problematičnu kožu te kako to može utjecati na okolinu, obitelj i prijatelje.

To se posebno uočava kod kože sklone atopiji koju karakterizira neprekidan osjećaj svrbeža, iritacije te iznimna suhoća kože. U slučaju atopije iznimno je bitan ustrajan tretman prema preporuci dermatologa, svakodnevna njega i higijena primjerenim proizvodima te kvalitetna edukacija pacijenata i roditelja o bolesti i liječenju.

Upravo zbog toga La Roche-Posay u suradnji s Lječilištem Veli Lošinj organizira već četvrtu godinu za redom Lipikar školu atopije koja će se održati na Lošinju od 28. do 31. svibnja 2018. godine. 

Lipikar škola atopije kroz predavanja stručnjaka iz područja dermatologije, psihologije i nutricionizma kao i praktične radionice želi olakšati svakodnevicu djeci koja pate od atopijskog dermatitisa kao i njihovim roditeljima. La Roche-Posay omogućuje smještaj s punim pansionom u Lječilištu Veli Lošinj u Velom Lošinju i sudjelovanje u Lipikar školi atopije za 10 djece predškolske dobi uz pratnju jednog roditelja ili staratelja. 

Prijave za Lipikar školu atopije traju do 30. travnja 2018 te se svi zainteresirani za sudjelovanje mogu prijavi na: https://bit.ly/2H8BsSV. Uz motivacijsko pismo potrebno je priložiti i formular za prijavu te ostalu potrebnu medicinsku dokumentaciju. Tim stručnjaka odabrati će deset djece kojima La Roche-Posay omogućuje tjedan dana na Velom Lošinju. Prijavite se i omogućite Vašem djetetu bolji život osjetljive kože!

- promo -
travanj 2018.