Bebe i mališani

Ivana Marić za svoje djevojčice bira sunčane naočale pariškog štiha


Vita i Vera bit će zaštićene od UV zraka.

Dolaskom proljeća sunčeve zrake postaju sve jače i jače, stoga je sada još važnije očima pružiti UV zaštitu. Baš kako sunce utječe na odrasle, tako utječe i na naše mališane. Zaštita očiju od UV zračenja vrlo je bitna od najmlađih dana, upravo je to razlog zašto mnoge mame danas počinju razmišljati o sunčanim naočalama za djecu.

Naša poznata pjevačica Ivana Marić svjesna je da kćerkicama treba zaštititi oči od najranije dobi. Ovog proljeća i ljeta, Ivana je odlučila, kćerke Vitu i Veru, zaštititi od sunca sunčanim naočalama modernog i simpatičnog dizajna koje se mogu kombinirati s neodoljivim šeširićima.

Ivana se odlučila za francuski chic uz brend Ki ET LA, a zajedno sa svojom dvomjesečnom i osmogodišnjom kćerkom mogla je izabrati između mnogo različitih modela i boja. Retro simpatični modeli djevojčicama pružaju zaštitu od UV zračenja, a pritom ih ne ometaju u igri, dok se stakla na naočalama mogu vrlo lako zamijeniti za ona dioptrijska.

Tokom godina djevojčice će moći birati modele prilagođene njihovoj dobi, a svi modeli dolaze u rasponu veličina od onih za tek rođenu djecu pa sve do 12 godina.

Uz same naočale Ivana svoje mezimice štiti i odgovarajućim šarenim pamučnim šeširićima koji uz široki obod imaju UPV filter +50. Upravo zato šeširić je dizajniran tako da se naočale mogu pričvrstiti za njega, što spriječava da ih dijete samo ukloni ili izgubi.

Pariški chic dizajn, ali i funkcionalnost i elegancija, pružit će Viti i Veri potrebnu zaštitu, a pritom ih neće ometati u igri i druženju s prijateljima u parku.

Ki ET LA Hrvatska i Pitajmamu daruju dvoje mališana Ki ET LA sunčanim naočalama.

Pošaljite svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na email: pitajmamu@pitajmamu.hr s ključnim riječima "Ki ET LA naočale“, navedite ime i dob mališana kako bismo znali koja veličina naočala je idealna baš za njega. :)

Igramo se do 14.5.2018. do 11 sati kada ćemo slučajnim odabirom odabrati dvije najsretnije dobitnice. 

Lajkajte FB stranicu Ki ET LA Hrvatska i Časopis Mama&Beba i pratite nas!

U obzir ćemo uzimati jedan e-mail po pošiljatelju.

Vrijedi samo za Hrvatsku.

Čestitamo PATRICIJI KAPŠ iz Zagreba i MARTINI BOROVČAK iz Sv. Križa Začretja!
Sunčane naočale za mališane stižu na vaše adrese.