Novosti

Dada&Rocco: sigurne navlake za dječje krevetiće postale pravi hit među majkama


Voditeljica Marijana Batinić oduševljena sigurnošću i funkcionalnošću dječjih navlaka.

Svaka majka strahuje da se njeno dijete ne ozlijedi kroz igru ili u snu, kada ga ostavi samog u dječjem krevetiću.
I najmanji trenutak nepažnje može dovesti do ozljede, zbog čega većina majki strepi za djetetovu sigurnost.
Vođena tom idejom, mlada majka Danira Glavinić osmislila je i patentirala idealnu zaštitu za dječje krevetiće - navlake koje istovremeno štite dijete od ozljeda te daju personaliziranu notu krevetićima. Upravo je taj hrvatski proizvod postao pravi hit među majkama.

Svrhu i praktičnost ovog hvalevrijednog proizvoda nastalog pod okriljem branda Dada&Rocco prepoznala je i mlada majka Marijana Batinić.

''Oduševljena sam proizvodom, jer osim što mi pruža sigurnost i funkcionalnost, super se uklapa u svaki dječji prostor. Zaštitne navlake maksimalno štite dječju glavicu od udaraca u rešetke krevetića i omogućuju svakoj majci nesmetan pogled na dijete u svakom trenutku.'' – istaknula je voditeljica Marijana Batinić.

Za svoj izum "Izmjenjive navlake za dječje krevetiće", Danira Glavinić nagrađena je srebrom na Međunarodnom sajmu inovacija ARCA 2015., u jakoj konkurenciji od 150 izlagača, na što je iznimno ponosna.

U prekrasnom ambijentu zagrebačkog dječjeg showrooma Noona, zajedno s Marijanom Batinić, mala djevojčica Bruna iz agencije Fashion Team uživala je u sigurnoj i opuštenoj igri.

Foto: John Pavlish
Moglo bi vas zanimati i...