Novosti

Crocs je predstavio novu ljetnu kolekciju


CROCS, najveći svjetski ponuđač inovativne i udobne obuće za slobodno vrijeme, predstavio je šaroliki modni skok u vruće mjesece koji slijede.

Na međunarodnom CROCS događanju u Ljubljani, Crocs je predstavio nove ljetne trendove svoje obuće koja iz sfere udobnosti sve više ulazi u svijet mode. 

Ove godine je modnom kampanjom 'Come as you are', ambasadorica Crocsa postala omiljena glumica Drew Barrymore, koja u kampanji nosi glavni model ove kolekcije, trendi sandale Isabella.

Crocsice su idealne za cijelu obitelj, a najviše ih odlikuje izuzetna kvaliteta jer su načinjene od Croslitea, posebnog materijala koji osigurava mekoću, udobnost, potpunu higijenu i trajnost. Upravo ih to bitno razlikuje od brojnih kopija na koje nailazimo gotovo posvuda po svijetu. 

NOVA LJETNA KOLEKCIJA

Kolekcija Isabella ulazi u drugu godinu sa širokim rasponom modela za žene i djevojčice, dok Swiftwater širi ovu sezonu kako bi obuhvatio ponudu za žene i pridružio se već popularnim stilovima za muškarce i djecu. Osnovna linija  temeljena je na poznatom obliku Crocs klompe te flip modelima za čitavu obitelj. Nova ljetna linija osvježena je veselijim bojama i zanimljivom grafikom. 

Posjetite www.crocs.com  za dodatne informacije.

- 08.06.2017. -