Gric, gric

Bruskete caprese s rajčicom i rukolom

Sastojci za četiri osobe:

– 8 kriški francuskog kruha
– dvije konzerve tunjevine u maslinovu ulju Rio Mare 120 g
– 200 g mozzarele
– 2 zrele rajčice
– 1 češanj češnjaka
– 40 g maslinova ulja
– nekoliko listića rukole
– sol
– papar

Priprema:

 1. Razrežite mozzarelu na 8 dijelova, narežite rajčicu i ocijedite Rio Mare tunjevinu u maslinovom ulju.
Popecite kriške kruha na roštilju ili u tavi.

2. Svaku krišku kruha premažite češnjakom i nakapajte s malo ulja.
Na kriške stavite rukolu, mozzarelu, rajčicu i začinite s malo soli i papra.

3. Na vrh brusketa stavite Rio Mare tunjevinu u maslinovom ulju.
Bruskete ukrasite listićima rukole i odmah poslužite.

Za savršen ručak dodajte tanjur pun povrća i komad svježeg voća!